
اسم کباب که به گوش می رسد، بوی خوشش نیز در جان و دل و یادمان زنده می شود. به همین دلیل هم می توان کباب ها را یکی از بهترین و محبوب ترین خوراکی ها به شمار آورد. در این میان چلو کباب وزیری یکی از بهترین انتخاب ها می باشد. چون شما با یک تیر دو نشان می زنید. قرار است برویم سراغ این کباب و از طرز تهیه کباب وزیری برایتان بگوییم.
مواد لازم
مواد لازم برای پخت کباب وزیری از این قرار است:
گوشت چرخ کرده: 400 گرم
سینه مرغ: 400 گرم
زعفران دم کرده: به میزان لازم
پیاز متوسط: 2 عدد
ماست چکیده: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: به میزان لازم
آب لیموی ترش: به میزان لازم
نمک و فلفل: به اندازه لازم
طرز تهیه کباب وزیری
کباب وزیری را می توان بهترین انتخاب برای زمان های تردید و دو دلی دانست، تردید بین انتخاب کباب کوبیده و جوجه کباب. حالا برویم و این کباب خوشمزه را بپزیم.
- پیازها را رنده کنید و آب پیاز را جدا کنید و دور بریزید.
- گوشت را سه بار چرخ کنید و آن را با زعفران و ادویه ورز دهید. سپس آن را به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
- حالا نوبت پختن کباب کوبیده است. دستتان را خیس کنید و مقداری از گوشت را بردارید و روی سیخ فرم دهید. بعد هم شیارهایی را ایجاد کنید. حالا کباب کوبیده شما آماده پخته شدن روی آتش است. اما دست نگهدارید و آنها را داخل یخچال بگذارید و بروید سراغ جوجه کباب ها.
- سینه مرغ را به صورت مکعبی و پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و آنها را با مقداری آب لیمو ترش، زعفران، ماست، روغن زیتون و ادویه مخلوط کنید و چند ساعت داخل یخچال بگذارید.
- حالا نوبت سیخ کشیدن مرغ مزه دار شده است. دستتان را سیخ کنید و مرغ ها را به کمک انگشتانتان مرتب و منظم به سیخ بکشید.
- منقل یا وسیله ی حرارتی مورد نظر خود را آماده کنید و کباب ها و مرغ های سیخ شده را روی حرارت قرار دهید و پس از چند دقیقه زیر و رو کنید. می توانید در این مرحله گوجه و فلفل سبز را نیز به سیخ بکشید و کبابی کنید.
- کباب وزیری شما آماده است. آن را همراه با برنج نوش جان کنید.