گردو پلو یک غذای خوشمزه مجلسی است که در اکثر نقاط کشور تهیه میشود .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .

مواد لازم :

برنج ایرانی ۳ پیمانه
گوشت گوسفند یا گوساله۲۵۰ گرم
مغز گردو۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
زعفران دم کشیده۲ قاشق غذاخوری
زرشک به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه گردو پلو مجلسی ابتدا گوشت را به صورت نگینی خورد کنید .

گوشت خورد شده را با نمک و فلفل و مقداری زردچوبه درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید .

پیاز را رنده کرده و به گوشت اضافه نمایید .

گوشت و پیاز را تا زمانی که رنگ گوشت تغییر کند تفت دهید سپس دو لیوان آب اضافه و درب ماهیتابه را بگذارید تا گوشت بپزد .

پیاز دیگر را ریز خورد کنید و در روغن فراوان سرخ نمایید . پیاز طلایی شده را کنار گذاشته و گردو و زرشک را جداگانه در مقداری روغن تفت دهید .

بهتر است گردو را ۱ ساعت در آب خیس کنید .

گوشت پخته شده را با گردو و زرشک مخلوط نمایید و در نهایت پیاز و زعفران دم کشیده را اضافه کنید .

در این مرحله میتوانید گردو پلو مجلسی به دو روش تهیه کنید .

روش اول اینکه برنج را به روش آبکش تهیه کنید و مواد را لا به لای برنج بریزید و سپس دم کنید .

در روش دوم میتوانید برنج را جداگانه تهیه کنید و در کنار مواد آماده شده سرو نمایید .