طرز تهیه گردو پلو مجلسی
لطفا به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز دهی کاربران
( رای)
گردو پلو یک غذای خوشمزه مجلسی است که در اکثر نقاط کشور تهیه میشود .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .
مواد لازم :
برنج ایرانی | ۳ پیمانه |
گوشت گوسفند یا گوساله | ۲۵۰ گرم |
مغز گردو | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
زعفران دم کشیده | ۲ قاشق غذاخوری |
زرشک | به مقدار لازم |
نمک و فلفل و زرچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه گردو پلو مجلسی ابتدا گوشت را به صورت نگینی خورد کنید .
گوشت خورد شده را با نمک و فلفل و مقداری زردچوبه درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید .
پیاز را رنده کرده و به گوشت اضافه نمایید .
گوشت و پیاز را تا زمانی که رنگ گوشت تغییر کند تفت دهید سپس دو لیوان آب اضافه و درب ماهیتابه را بگذارید تا گوشت بپزد .
پیاز دیگر را ریز خورد کنید و در روغن فراوان سرخ نمایید . پیاز طلایی شده را کنار گذاشته و گردو و زرشک را جداگانه در مقداری روغن تفت دهید .
بهتر است گردو را ۱ ساعت در آب خیس کنید .
گوشت پخته شده را با گردو و زرشک مخلوط نمایید و در نهایت پیاز و زعفران دم کشیده را اضافه کنید .
در این مرحله میتوانید گردو پلو مجلسی به دو روش تهیه کنید .
روش اول اینکه برنج را به روش آبکش تهیه کنید و مواد را لا به لای برنج بریزید و سپس دم کنید .
در روش دوم میتوانید برنج را جداگانه تهیه کنید و در کنار مواد آماده شده سرو نمایید .