گردو پلو یک غذای خوشمزه مجلسی است که در اکثر نقاط کشور تهیه میشود. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم :
برنج ایرانی | 3 پیمانه |
گوشت گوسفند یا گوساله | 250 گرم |
مغز گردو | 250 گرم |
پیاز | 2 عدد |
زعفران دم کشیده | 2 قاشق غذاخوری |
زرشک | به مقدار لازم |
نمک و فلفل و زرچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه گردو پلو مجلسی ابتدا گوشت را به صورت نگینی خورد کنید.
گوشت خورد شده را با نمک و فلفل و مقداری زردچوبه درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید. پیاز را رنده کرده و به گوشت اضافه نمایید.
گوشت و پیاز را تا زمانی که رنگ گوشت تغییر کند تفت دهید سپس دو لیوان آب اضافه و درب ماهیتابه را بگذارید تا گوشت بپزد.
پیاز دیگر را ریز خورد کنید و در روغن فراوان سرخ نمایید . پیاز طلایی شده را کنار گذاشته و گردو و زرشک را جداگانه در مقداری روغن تفت دهید. بهتر است گردو را 1 ساعت در آب خیس کنید.
گوشت پخته شده را با گردو و زرشک مخلوط نمایید و در نهایت پیاز و زعفران دم کشیده را اضافه کنید.
در این مرحله میتوانید گردو پلو مجلسی به دو روش تهیه کنید.
روش اول اینکه برنج را به روش آبکش تهیه کنید و مواد را لا به لای برنج بریزید و سپس دم کنید.
در روش دوم میتوانید برنج را جداگانه تهیه کنید و در کنار مواد آماده شده سرو نمایید.
امتیاز بینندگان:2 ستاره
امتیاز بینندگان:2 ستاره
امتیاز بینندگان:2 ستاره
امتیاز بینندگان:4 ستاره
امتیاز بینندگان:4 ستاره
امتیاز بینندگان:3 ستاره