طرز تهیه ویرمونی کوکو
لطفا به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز دهی کاربران
( رای)
ویرمونی کوکو آستارا
ویرمونی نام یک دهستان در آستارا است . این مکان علاوه بر طبیعت بسیار زیبا و دلنشینش یک غذای معروف دارد که طعم لذیذ آن زبانزد همه ی افراد منطقه است . نام ویرمونی کوکو از این دهستان گرفته شده است .
مواد لازم :
سبزی کوکویی | نیم کیلو |
برنج | نصف لیوان |
پیاز | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد |
تخم مرغ | ۵ عدد |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه این غذای محلی ابتدا برنج را خیس کرده و در حدی که دانه های برنج از خامی گرفته شوند میپزیم .
سبزی ها را بعد از پاک کردن شسته و خیلی ریز خورد میکنیم .
در مرحله بعد پیاز و سیب زمینی را رنده کرده و آبش را می گیریم .
برنج را له کرده و با سبزی ؛ پیاز و سیب زمینی مخلوط و نمک ، فلفل ، زردچوبه و تخم مرغ را اضافه مینماییم .
توجه داشته باشید که مواد را به یک سمت هم بزنید تا کوکو به خوبی پف کند .
ماهیتابه را روی حرارت قرار داده و روغن را داغ میکنیم .
مواد کوکو را درون ماهیتابه ریخته و درب ماهیتابه را میگذاریم .
وقتی یک طرف کوکو سرخ شد آن را برمیگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود .
در آخر کوکو را برش داده و با نان میل میکنیم .