سبزی پلو یک غذای اصیل گیلانی است که در آیین های ایرانی حتما سرو میشود .

سبزی پلو در شب عید و چهارشنبه سوری جایگاه ویژه ای در سفره های ایرانی دارد .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .

مواد لازم :

برنج ایرانی ۴ پیمانه
سبزی پلویی { تره.جعفری.شوید.گشنیز }  نیم کیلو
ماهی۱ عدد
گلپر ۲ قاشق غذاخوری
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم

 

طرز تهیه :

 جهت تهیه سبزی پلو ابتدا برنج را به مدت ۲ ساعت با آب و نمک خیس کنید .

سبزی را بعد از پاک کردن و شست و شو به کمک دستگاه سبزی خورد کن و یا چاقو ریز خورد کنید .

سبزی را کنار بگذارید .

برنج را به روش آبکش تهیه نمایید . ۵ دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکش کنید سبزی را اضافه نمایید و کاملا مخلوط کنید .

سپس برنج را آبکش نمایید .

قابلمه ای مناسب انتخاب کرده و با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید .

ته دیگ مورد نظر را ته قابلمه بگذارید و برنج را به آرامی به قابلمه منتقل کنید .

درب قابلمه را دمکنی قرار داده و با حرارت کم سبزی پلو را دم کنید .

تکه های ماهی را با نمک و فلفل و زردچوبه و گلپر طعمدار کنید .

بهتر است این کار را از شب قبل و یا چند ساعت قبل انجام دهید .

ماهی را در روغن فراوان سرخ نمایید .

 

نکات طلایی طبخ بهتر سبزی پلو با ماهی :

توجه داشته باشید که سبزی باید کاملا ریز باشد .

در صورت تمایل میتوانید بعد از آبکش کردن برنج ، سبزی را لا به لای برنج بریزید و دم کنید . اما روش بالا غذا خیلی لذیذ تر خواهد شد .

ماهی را حتما طعم دار کنید .