سبزی پلو یک غذای اصیل گیلانی است که در آیین های ایرانی حتما سرو میشود. سبزی پلو در شب عید و چهارشنبه سوری جایگاه ویژه ای در سفره های ایرانی دارد. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم :
برنج ایرانی | 4 پیمانه |
سبزی پلویی (تره.جعفری.شوید.گشنیز) | نیم کیلو |
ماهی | 1 عدد |
گلپر | 2 قاشق غذاخوری |
روغن | به مقدار لازم |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه سبزی پلو ابتدا برنج را به مدت 2 ساعت با آب و نمک خیس کنید. سبزی را بعد از پاک کردن و شست و شو به کمک دستگاه سبزی خورد کن و یا چاقو ریز خورد کنید. سبزی را کنار بگذارید.
برنج را به روش آبکش تهیه نمایید . 5 دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکش کنید سبزی را اضافه نمایید و کاملا مخلوط کنید. سپس برنج را آبکش نمایید.
قابلمه ای مناسب انتخاب کرده و با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید. ته دیگ مورد نظر را ته قابلمه بگذارید و برنج را به آرامی به قابلمه منتقل کنید.
درب قابلمه را دمکنی قرار داده و با حرارت کم سبزی پلو را دم کنید. تکه های ماهی را با نمک و فلفل و زردچوبه و گلپر طعمدار کنید.
بهتر است این کار را از شب قبل و یا چند ساعت قبل انجام دهید.
ماهی را در روغن فراوان سرخ نمایید.
نکات طلایی طبخ بهتر سبزی پلو با ماهی :
توجه داشته باشید که سبزی باید کاملا ریز باشد.
در صورت تمایل میتوانید بعد از آبکش کردن برنج ، سبزی را لا به لای برنج بریزید و دم کنید . اما روش بالا غذا خیلی لذیذ تر خواهد شد.
ماهی را حتما طعم دار کنید.
امتیاز بینندگان:2 ستاره