سبزی پلو یک غذای اصیل گیلانی است که در آیین های ایرانی حتما سرو می‌شود.

سبزی پلو در شب عید و چهارشنبه سوری جایگاه ویژه ای در سفره های ایرانی دارد.

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .

مواد لازم :

برنج ایرانی  ۴ پیمانه
سبزی پلویی { تره.جعفری.شوید.گشنیز }   نیم کیلو
ماهی ۱ عدد
گلپر  ۲ قاشق غذاخوری
روغن  به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

 جهت تهیه سبزی پلو ابتدا برنج را به مدت ۲ ساعت با آب و نمک خیس کنید. سبزی را بعد از پاک کردن و شست و شو به کمک دستگاه سبزی خورد کن و یا چاقو ریز خورد کنید. سبزی را کنار بگذارید.

برنج را به روش آبکش تهیه نمایید . ۵ دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکش کنید سبزی را اضافه نمایید و کاملا مخلوط کنید. سپس برنج را آبکش نمایید.

خرید برنج صدری درجه 1 | گیلان کشت

 

قابلمه ای مناسب انتخاب کرده و با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید. ته دیگ مورد نظر را ته قابلمه بگذارید و برنج را به آرامی به قابلمه منتقل کنید.

درب قابلمه را دمکنی قرار داده و با حرارت کم سبزی پلو را دم کنید. تکه های ماهی را با نمک و فلفل و زردچوبه و گلپر طعمدار کنید.

بهتر است این کار را از شب قبل و یا چند ساعت قبل انجام دهید.

ماهی را در روغن فراوان سرخ نمایید.

نکات طلایی طبخ بهتر سبزی پلو با ماهی :

توجه داشته باشید که سبزی باید کاملا ریز باشد.

در صورت تمایل میتوانید بعد از آبکش کردن برنج ، سبزی را لا به لای برنج بریزید و دم کنید . اما روش بالا غذا خیلی لذیذ تر خواهد شد.

ماهی را حتما طعم دار کنید.