
با خرید سبوس برنج می توان چیزهای بسیار زیادی درست کرد و طعم بسیاری از خوراکی ها را نیز متفاوت تر و خوشمزه تر نمود. شیوه های استفاده از سبوس برنج بسیار متنوع است. یکی از جذاب ترین و خوشمزه ترین شیوه ها، سبوس برنج روی خورش می باشد.
ما در این مقاله می خواهیم به طرز تهیه سبوس برنج روی خورش قرمه سبزی بپردازیم. هر چند شما می توانید این روش را برای سایر خورش ها نیز به کار ببرید. شما می توانید برای تهیه برنج ارزان و انواع برنج های ایرانی از فروشگاه اینترنتی گیلان کشت اقدام نمایید.
مواد لازم
پودر سبوس برنج: 2 قاشق مرباخوری
گوشت سر دست: 500 گرم
پیاز: 1 عدد
لوبیا قرمز: نصف پیمانه
سبزی خورش (تره، گشنیز، نعناع، جعفری و شنبلیله): 1 کیلو گرم
روغن: 250 گرم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه خورش قرمه سبزی و استفاده از سبوس برنج روی خورش
کم کم برویم مشغول آماده کردن قرمه سبزی و استفاده از سبوس برنج روی خورش شویم.
- از شب قبل لوبیاها را خیس کنید.
- پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید.
- گوشت سر دست را به صورت خورشی خرد نمایید و به پیاز اضافه نمایید و تا وقتی که رنگ گوشت تغییر می کند، تفت دهید.
- حالا نوبت افزودن ادویه می باشد. ادویه را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- در این مرحله لوبیا قرمز را آبکش کنید و به مخلوط گوشت و پیاز بیفزایید. حالا آب را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید که گوشت نیم پز شود.
- سبزیجات مخصوص را بشویید و اجازه دهید که خشک شوند. آنها را بسیار ریز خرد کنید و 15 دقیقه تفت دهید.
- حالا سبزیجات را به قابلمه ی خورش اضافه نمایید.
- نوبت افزودن پودر سبوس برنج و نمک است. پس از اینکه خورش شما چند بار جوش خورد، می توانید لیمو عمانی را اضافه کنید. البته یادتان باشد که روی لیمو عمانی ها چند سوراخ کوچک ایجاد نمایید.
- پس از گذشت یک ساعت الی یک ساعت و نیم خورش شما آماده است.
- به سبب استفاده از سبوس برنج روی خورش، خواص قرمه سبزی شما چندین برابر شده است. نوش جان.