
سبوس برنج را می توان به شکل های گوناگون در انواع خوراکی ها به کار برد. خوراکی هایی اعم از دمنوش ها، آبمیوه ها، خورش ها، شیرینی ها و … اما یکی از کاربردهای بسیار جالب و شگفت انگیز سبوس برنج، استفاده از آن روی برنج می باشد. استفاده از سبوس برنج روی برنج در حال پخت، سبب حفظ ارزش های غذایی سبوس برنج و افزایش خواص برنج خواهد شد.
در این مقاله قرار است به شیوه ی استفاده از سبوس برنج روی برنج در حال پخت بپردازیم.
به چه شیوه ای می توان از سبوس برنج روی برنج در حال پخت استفاده کرد؟
جهت استفاده از سبوس برنج روی برنج در حال پخت می توان از شیوه ی زیر استفاده نمود:
- برای این منظور یک کیسه ی توری تهیه نمایید و سبوس برنج را در آن بریزید.
- هنگامی که آب برنج، جوش آمد، برنج را در آب بریزید و بگذارید خوب بجوشد.
- در همین مرحله شما می توانید با استفاده از کیسه ی توری، سبوس برنج را روی برنج در حال پخت بریزید.
- افزودن سبوس برنج روی برنج در حال پخت باعث می شود تا سبوس برنج ویتامین ها و فیبر را وارد برنج کند و ارزش غذایی برنج شما را چندین برابر نماید.
مهم ترین خواص سبوس برنج
از مهم ترین خواص سبوس برنج می توان به آنتی اکسیدان های این ماده ی غذایی اشاره نمود. همچنین سبوس برنج به سبب ویتامین ها، فیبر و املاح معدنی، در کاهش و کنترل بیماری های قلبی، دیابت، چربی خون و برخی از سرطان ها نقش بسیار مهمی دارد. علاوه بر این سبوس برنج می تواند به کاهش وزن و تناسب اندام کمک نماید.
از این رو اگر شما به دنبال استفاده از غذاهای سالم می باشید، پیشنهاد ما استفاده از سبوس برنج روی برنج در حال پخت می باشد.