
سبوس برنج ارزش غذایی فراوانی دارد. مقاله های متعددی درباره ی ارزش غذایی این ماده ی پرخاصیت نوشته شده است. اما علی رغم همه ی این موارد، چنان که باید و شاید، این ماده ی غذایی بی نظیر به سفره های ما راه پیدا نکرده است. شاید یکی از دلایل این اتفاق، عدم شناخت دقیق سبوس برنج و کاربردهای متفاوت آن باشد. شاید برایتان جالب باشد که بدانید سبوس برنج را می توان به شکل های گوناگون استفاده کرد. یکی از شیوه های آن استفاده از سبوس برنج در کیک و شیرینی می باشد.
در این مقاله به طرز استفاده از سبوس برنج در کیک و شیرینی خواهیم پرداخت.
چگونگی استفاده از سبوس برنج در کیک و شیرینی
سبوس برنج در کیک و شیرینی اگرچه خواص کیک و شیرینی را دو چندان می کند. اما می توان گفت در طعم و مزه ی کیک و شیرینی تفاوت زیادی را ایجاد نخواهد کرد. این موضوع را به این دلیل گفتیم، زیرا برای بعضی از افراد این سوال مطرح می شود که میزان تأثیر سبوس برنج روی طعم کیک و شیرینی چقدر است؟
چه زمانی سبوس برنج را به کیک و شیرینی اضافه کنیم؟
سوال مهم دیگری به هنگام افزودن سبوس برنج در کیک و شیرینی مطرح می شود. آن سوال این است که زمان مناسب برای افزودن سبوس برنج به کیک و شیرینی، چه زمانی است؟ اگر شما کیک و شیرینی طعم دار، مثلا کیک و شیرینی گردویی یا کشمشی درست می کنید. باید بگوییم که زمان مناسب برای افزودن سبوس برنج، همان وقتی است که گردو یا کشمش را اضافه می کنید.
در آغاز همه ی مواد از جمله شکر، آرد، وانیل، بکینگ پودر، تخم مرغ، شیر و روغن را اضافه کنید و ترکیب نمایید. حالا می توانید همراه با موادی مثل گردو یا کشمش، سبوس برنج را نیز به کیک و شیرینی خود بیفزایید.
از خواص شگفت انگیز این ماده ی غذایی استفاده کنید. نوش جانتان.