ترش واش یه خورشت اصیل گیلانیه که با سبزی محلی گیلانی تهیه میشه.
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.
مواد لازم :
مرغ | 4 تکه |
سبزی مخصوص | 1 کیلو ( ترش واش، جعفری گشنیز ،تره،خالواش ،چوچاق،نعنا) |
گوجه | 2 عدد |
بادمجان | 3 عدد |
سیر | 2 حبه متوسط |
رب انار | 1 قاشق غذا خوری |
رب آلوچه | 1 قاشق غذاخوری |
آبغوره | نصف لیوان |
پیاز | 1 عدد |
روغن | به مقدار لازم |
آب | به مقدار لازم |
نمک ، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه خورشت ترش واش ابتدا سبزی را خوب تمیز کرده و ریز خورد کنید .
سبزی ها را تفت داده و درون روغن مانند سبزی ، سبزی قورمه ای سرخ کنید .
در این فاصله پیاز را ریز خورد کرده و درون ماهیتابه ای جداگانه تفت دهید ، زمانیکه پیاز نرم شد تکه های مرغ را به پیاز در حال سرخ اضافه و نمک ، فلفل ، زردچوبه و مقداری آب اضافه نمایید . درب قابلمه را گذاشته و شعله را ملایم بگذارید .
اجازه دهید مرغ نیم پز شود . سپس سبزی های سرخ شده را درون قابلمه حاوی مرغ بریزید .
سیر را رنده کرده و به خورشت ترش واش در حال طبخ اضافه نمایید
3 الی 4 لیوان آب به خورشت اضافه کرده و 20 دقیقه در قابلمه را جفت کنید .
رب انار و آلوچه و آبغوره را نیز در مرحله آخر اضافه نمایید .
در ب قابلمه را گذاشته تا غذا جا بیوفتد .
در این فاصله بادمجان و گوجه را حلقه ای خورد کرده و در روغن سرخ نمایید .
برنج را به روش کته یا آبکش تهیه کرده و با خورشت ترش واش میل کنید .
نکات طلایی طبخ بهتر خورشت ترش واش :
بهتر است از سبزی خالص ترش واش استفاده کنید .
طعم ترش و ملس این غذا بستگی به ذائقه افراد دارد .