ترش واش یه خورشت اصیل گیلانیه که با سبزی محلی گیلانی تهیه میشه. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم :
مرغ | 4 تکه |
سبزی مخصوص | 1 کیلو ( ترش واش، جعفری گشنیز ،تره،خالواش ،چوچاق،نعنا) |
گوجه | 2 عدد |
بادمجان | 3 عدد |
سیر | 2 حبه متوسط |
رب انار | 1 قاشق غذا خوری |
رب آلوچه | 1 قاشق غذا خوری |
آبغوره | نصف لیوان |
پیاز | 1 عدد |
روغن | به مقدار لازم |
آب | به مقدار لازم |
نمک ، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه خورشت ترش واش ابتدا سبزی را خوب تمیز کرده و ریز خورد کنید.
سبزی ها را تفت داده و درون روغن مانند سبزی ، سبزی قورمه ای سرخ کنید.
در این فاصله پیاز را ریز خورد کرده و درون ماهیتابه ای جداگانه تفت دهید.
زمانیکه پیاز نرم شد تکه های مرغ را به پیاز در حال سرخ اضافه و نمک، فلفل، زردچوبه و مقداری آب اضافه نمایید.
درب قابلمه را گذاشته و شعله را ملایم بگذارید.
اجازه دهید مرغ نیم پز شود . سپس سبزی های سرخ شده را درون قابلمه حاوی مرغ بریزید.
سیر را رنده کرده و به خورشت ترش واش در حال طبخ اضافه نمایید.
3 الی 4 لیوان آب به خورشت اضافه کرده و 20 دقیقه در قابلمه را جفت کنید.
رب انار و آلوچه و آبغوره را نیز در مرحله آخر اضافه نمایید.
در ب قابلمه را گذاشته تا غذا جا بیوفتد.
در این فاصله بادمجان و گوجه را حلقه ای خورد کرده و در روغن سرخ نمایید.
برنج را به روش کته یا آبکش تهیه کرده و با خورشت ترش واش میل کنید.
نکات طلایی طبخ بهتر خورشت ترش واش:
بهتر است از سبزی خالص ترش واش استفاده کنید.
طعم ترش و ملس این غذا بستگی به ذائقه افراد دارد.
کلام آخر:
این غذای خوشمزه را بهتر است با برنج درجه یک ایرانی میل کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.