گوجه پلو یک غذای خوشمزه است که شباهت زیادی به استانبولی دارد .

این غذا در اکثر نقاط ایران تهیه میشود .

 

مواد لازم :

گوجه تازه ۵ عدد
پیاز ۲ عدد
برنج ایرانی ۲ پیمانه
گوشت چرخکرده  ۴۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
ادویه پاپریکا۴ قاشق چایخوری
روغن زیتون  ۶ قاشق غذاخوری
رب گوجه  ۱ قاشق غذاخوری
 زردچوبه ۲ قاشق چایخوری
 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه گوجه پلو با گوشت ابتدا پیاز را رنده و یا ریز خورد کنید .

پیاز های خورد شده را درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید .

گوجه ها را رنده کنید تا کاملا پوره شود و سپس بعد از اینکه پیاز ها رنگشان تغییر کرد گوجه و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه را نیز اضافه نمایید .

مواد درون ماهیتابه را تا زمانیکه آب گوجه تبخیر شود ادامه دهید.

در این مرحله مقداری ادویه پاپریکا و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی جهت خوشرنگ تر شدن نیز اضافه نمایید .

و در نهایت ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید .

برنج را به روش آبکش تهیه نمایید و مخلوط گوجه را نیز لابه لای برنج ریخته و با اضافه کردن یک لیوان آب برنج را دم کنید .

در این فاصله گوشت را همراه با ۱ عدد پیاز رنده شده نیز ورز داده و به صورت کوفته های کوچک در بیاورید .

کوفته ها  را درون ماهیتابه حاوی مقداری روغن سرخ کنید .

سیب زمینی ها را نگینی خورد کرده و سرخ نمایید .

گوجه پلوی آماده شده را همراه با کوفته و سیب زمینی میل نمایید .