گوجه پلو یک غذای خوشمزه است که شباهت زیادی به استانبولی دارد. این غذا را می توان با برنج ایرانی درجه یک تهیه نمود. این غذا در اکثر نقاط ایران تهیه می‌شود. می توانید برای خرید برنج درجه یک و با کیفیت برای پخت این غذای خوشمزه به فروشگاه اینترنتی گیلان کشت مراجعه کنید.

 

مواد لازم :

گوجه تازه ۵ عدد
پیاز ۲ عدد
برنج ایرانی ۲ پیمانه
گوشت چرخکرده  ۴۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
ادویه پاپریکا۴ قاشق چایخوری
روغن زیتون  ۶ قاشق غذاخوری
رب گوجه  ۱ قاشق غذاخوری
 زردچوبه ۲ قاشق چایخوری
 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه گوجه پلو با گوشت ابتدا پیاز را رنده و یا ریز خورد کنید.

پیازهای خورد شده را درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید.

گوجه ها را رنده کنید تا کاملا پوره شود و سپس بعد از اینکه پیاز ها رنگشان تغییر کرد گوجه و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه را نیز اضافه نمایید.

مواد درون ماهیتابه را تا زمانیکه آب گوجه تبخیر شود ادامه دهید.

در این مرحله مقداری ادویه پاپریکا و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی جهت خوشرنگ تر شدن نیز اضافه نمایید.

 

و در نهایت ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.

برنج را به روش آبکش تهیه نمایید و مخلوط گوجه را نیز لابه لای برنج ریخته و با اضافه کردن یک لیوان آب برنج را دم کنید. در این فاصله گوشت را همراه با ۱ عدد پیاز رنده شده نیز ورز داده و به صورت کوفته های کوچک در بیاورید.

کوفته‌ها  را درون ماهیتابه حاوی مقداری روغن سرخ کنید. سیب زمینی ها را نگینی خورد کرده و سرخ نمایید.

گوجه پلوی آماده شده را همراه با کوفته و سیب زمینی میل نمایید.  

کلام اخر

این غذا یکی از غذاهای ایرانی بوده که ترکیب اصلی آن برنج می باشد. شما می توانید با خرید برنج درجه از فروشگاه اینترنتی گیلان کشت طعم ویژه ای به آن ببخشید.