
نوتلا از جمله خوراکی های محبوب است. بدون شک طعم و مزه ی عالی نوتلا یکی از مهم ترین دلایل معروفیت و محبوبیت این خوراکی به شمار می رود. اما می دانستید که می توانید نوتلا را با عسل خیلی خوشمزه تر و البته پر خاصیت تر کنید؟ امروز می خواهیم به شما از ترکیب شگفت انگیز و بسیار مفید عسل و نوتلا بگوییم. در نظر داشته باشید که استفاده از عسل طبیعی و مرغوب در طعم این خوراکی بسیار تاثیر گذار خواهد بود. به همین دلیل پیشنهاد می شود برای تجربه یک طعم بی نظیر اقدام به خرید عسل طبیعی از سایت گیلان کشت نمایید.
پس با ما همراه باشید تا برویم سراغ ترکیب عسل و نوتلا.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کره عسل
مواد لازم
عسل: 3 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری
فندق خام: 160 گرم
وانیل: 1 قاشق چای خوری
روغن کنجد: 3 قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید: استفاده از سبوس برنج در عسل
طرز تهیه ترکیب عسل و نوتلا
مواد لازم را آماده کنید تا برویم و آرام آرام مشغول آماده کردن ترکیب عسل و نوتلا شویم.
- روی یک سینی، ورق آلومینیومی بیندازید و فندق ها را داخل آن بریزید.
- حالا تستر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سینی حاوی فندق ها را داخل تستر بگذارید و اجازه دهید که سینی 12 دقیقه داخل تستر بماند تا فندق ها قهوه ای روشن شوند.
- پس از گذشت زمان مورد نظر فندق را داخل یک حوله بپیچید و مالش دهید. این کار باعث می شود که پوست فندق ها خوب و تمیز جدا شود.
- بگذارید فندق ها خنک شوند. سپس فندق ها را داخل غذاساز بریزید تا حسابی خرد شوند.
- حالا وقت ترکیب جذاب عسل و نوتلا است. در همین مرحله عسل، پودر کاکائو، روغن کنجد و وانیل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. تا وقتی که ترکیب شما کاملا یکدست و منسجم شود، این کار را ادامه دهید.
- ترکیب خوشمزه و مقوی عسل و نوتلا آماده است. نوش جان. این ترکیب خوش طعم را داخل ظرف کوچک شیشه ای و درب دار بریزید و درب آن را خوب ببندید و در یخچال نگهداری کنید.
همچنین شما میتوانید برای خرید دیگر محصولات گیلان کشت از جمله خرید کره بادام زمینی، برنج ارزان و دیگر محصولات به سایت گیلان کشت مراجعه کنید.