امروزه ته دیگ یکی از چیزهایی است که در بین اعضای خانواده و مهمان ها طرفداران بسیاری دارد .
ما در اینجا به شما آموزش میدهیم که چطور ته دیگ رستورانی تهیه کنید تا در بین اعضای خانواده به ته دیگ هایتان معروف باشید .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده ته دیگ را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری تهیه نمایید . همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید.
برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .
ته دیگ زعفرانی
مواد لازم :
برنج ایرانی | 2 پیمانه |
آب | 4 پیمانه |
زعفران دم شده | 5 قاشق غذاخوری |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | نصف قاشق غذاخوری |
روغن | 3 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه :
جهت تهیه ته دیگ زعفرانی مجلسی ابتدا برنج را خیس کرده و به روش آبکش تهیه نمایید .
قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن بریزید تا داغ شود .
سپس زعفران دم کشیده شده و کره را درون قابلمه ریخته و اجازه دهید کره آب شود .
برنج را به آرامی درون قابلمه ریخته و 45 دقیقه با حرارت ملایم دم کنید .
ته دیگ شما آماده است .
ته دیگ سیب زمینی
ته دیگ سیب زمینی یکی از انواع ته دیگ هاست که تقریبا همه ی مردم آن را دوست دارند .
مواد لازم :
برنج ایرانی | 2 پیمانه |
آب | 4 لیوان |
سیب زمینی | 1 عدد |
زعفران یا زردچوبه | به مقدار لازم |
کره | به مقدار لازم |
نمک | نصف قاشق غذاخوری |
طرز تهیه :
جهت تهیه ته دیگ سیب زمینی ابتدا برنج را به روش آبکش تهیه نمایید .
سیب زمینی را به صورت حلقه ای برش داده و کنار بگذارید .
ته قابلمه مقداری روغن و کره ریخته و روی حرارت قرار میدهیم .
مقداری زعفران و یا زردچوبه را به روغن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم کاملا داغ شود.
سیب زمینی ها را ته قابلمه میچینیم و بعد از اینکه سیب زمینی ها شروع به سرخ شدن کردند برنج را اضافه میکنیم .
برنج را با کمک دم کنی به مدت 45 دقیقه دم میکنیم .
ته دیگ شما آماده است .
امتیاز بینندگان:5 ستاره