امروزه ته دیگ یکی از چیزهایی است که در بین اعضای خانواده و مهمان ها طرفداران بسیاری دارد .

ما در اینجا به شما آموزش میدهیم که چطور ته دیگ رستورانی تهیه کنید تا در بین اعضای خانواده به ته دیگ هایتان معروف باشید .

 پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده ته دیگ را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری تهیه نمایید . همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید.

برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .

 

ته دیگ زعفرانی

 

مواد لازم :

برنج ایرانی ۲ پیمانه
آب ۴ پیمانه
زعفران دم شده ۵ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق غذاخوری
روغن ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

جهت تهیه ته دیگ زعفرانی مجلسی ابتدا برنج را خیس کرده و به روش آبکش تهیه نمایید .

قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن بریزید تا داغ شود .

سپس زعفران دم کشیده شده و کره را درون قابلمه ریخته و اجازه دهید کره آب شود .

برنج را به آرامی درون قابلمه ریخته و ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم دم کنید .

ته دیگ شما آماده است .

 

ته دیگ سیب زمینی

ته دیگ سیب زمینی یکی از انواع ته دیگ هاست که تقریبا همه ی مردم آن را دوست دارند .

 

مواد لازم :

برنج ایرانی ۲ پیمانه
آب ۴ لیوان
سیب زمینی ۱ عدد
زعفران یا زردچوبه به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
نمک نصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

جهت تهیه ته دیگ سیب زمینی ابتدا برنج را به روش آبکش تهیه نمایید .

سیب زمینی را به صورت حلقه ای برش داده و کنار بگذارید .

ته قابلمه مقداری روغن و کره ریخته و روی حرارت قرار میدهیم .

مقداری زعفران و یا زردچوبه را به روغن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم کاملا داغ شود.

سیب زمینی ها را ته قابلمه میچینیم و بعد از اینکه سیب زمینی ها شروع به سرخ شدن کردند برنج را اضافه میکنیم .

برنج را با کمک دم کنی به مدت ۴۵ دقیقه دم میکنیم .

ته دیگ شما آماده است .