طرز تهیه ته دیگ مجلسی

ته-دیگ

 

امروزه ته دیگ یکی از چیزهایی است که در بین اعضای خانواده و مهمان ها طرفداران بسیاری دارد. ما در اینجا به شما آموزش میدهیم که چطور ته دیگ رستورانی تهیه کنید تا در بین اعضای خانواده به ته دیگ هایتان معروف باشید. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

مواد لازم ته دیگ زعفرانی:

برنج ایرانی 2 پیمانه
آب 4 پیمانه
زعفران دم شده 5 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق غذاخوری
روغن 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

جهت تهیه ته دیگ زعفرانی مجلسی ابتدا برنج را خیس کرده و به روش آبکش تهیه نمایید.

قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن بریزید تا داغ شود.

سپس زعفران دم کشیده شده و کره را درون قابلمه ریخته و اجازه دهید کره آب شود.

برنج را به آرامی درون قابلمه ریخته و 45 دقیقه با حرارت ملایم دم کنید.

ته دیگ شما آماده است.

 

 

ته دیگ سیب زمینی

ته دیگ سیب زمینی یکی از انواع ته دیگ هاست که تقریبا همه ی مردم آن را دوست دارند .

مواد لازم:

برنج ایرانی 2 پیمانه
آب 4 لیوان
سیب زمینی 1 عدد
زعفران یا زردچوبه به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
نمک نصف قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

جهت تهیه ته دیگ سیب زمینی ابتدا برنج را به روش آبکش تهیه نمایید.

سیب زمینی را به صورت حلقه ای برش داده و کنار بگذارید.

ته قابلمه مقداری روغن و کره ریخته و روی حرارت قرار میدهیم .

مقداری زعفران و یا زردچوبه را به روغن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم کاملا داغ شود.

سیب زمینی ها را ته قابلمه میچینیم و بعد از اینکه سیب زمینی ها شروع به سرخ شدن کردند برنج را اضافه میکنیم.

برنج را با کمک دم کنی به مدت 45 دقیقه دم میکنیم.

ته دیگ شما آماده است.