طرز تهیه لازانیا فرنگی

لازانیا یک غذای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که ما در اینجا لازانیا فرنگی را به شما آموزش میدهیم .
مواد لازم :
لازانیا | ۱ بسته ۵۰۰ گرمی |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
هویج | ۱ عدد |
کرفس | ۱ شاخه کوچک |
سیر | ۲ حبه |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
ریحان خورد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر پارمزان | ۱ پیمانه |
جعفری خورد شده | ½ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پنیر ریکوتا | ۲ پیمانه |
نمک وفلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه لازانیا فرنگی ابتدا روغن زیتون و کره را روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود .
پیاز را ریز خورد کرده و به همراه هویج خورد شده درون ماهیتابه بریزید .
در مرحله بعد کرفس خورد شده و سیر له شده را اضافه نمایید .
مواد داخل ماهیتابه را تفت داده تا از خامی در بیاید .
زمانی که مواد درون ماهیتابه تفت داده شد گوشت چرخ کرده را به همراه رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل نیز اضافه نمایید .
گوشت و مواد را به خوبی مخلوط کرده و مقداری سس سویا و یا آب جوش را به همراه گوجه فرنگی پوره شده اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن درب ظرف را گذاشته تا گوشت کاملا بپزد .
مقداری پنیر ریکوتا و یا پنیر پیتزا را با ریحان خورد شده ، پنیر پارمزان ، جعفری خورد شده ، تخم مرغ و نمک و فلفل اضافه و مخلوط نمایید .
لازانیا را به روش پشت بسته بندی بپزید .
در مرحله آخر در ظرف مناسب یک لایه مواد گوشتی ؛ یک لایه لازانیا و لایه دیگر مواد پنیری و مجدد لازانیا بچینید تا مواد و لازانیا به اتمام برسد.
در لایه آخر پنیر پارمزان ریخته و درون فر قرار داده تا آماده شود .