اگر اهل مهمانی دادن هستید یا از آن دسته افرادی هستید که دوست دارند غذای مهمانی هایشان متنوع باشد، پس واجب است که با ته چین گوشت مجلسی که پایه ی آن برنج است آشنا شوید. غذایی مناسب مهمانی ها که هم خوش آب و رنگ است و هم خوشمزه و شیک و آسان. معمولا خیلی از افراد تا نام ته چین را می شوند، یاد ته چین مرغ می افتند. اما ته چین آنقدر غذای متنوع و خلاقانه ای است که تقریبا می توان با بسیاری از مواد خوراکی، ته چین پخت. اما در میان این همه ته چین رنگارنگ و متنوع، ته چین گوشت مجلسی، یک چیز دیگر است. عطر و بو، خواص غذایی، بافت و ساختار غذا و همه ی این چیزها باعث شده است تا این غذا به یک غذای همه چیز تمام تبدیل شود. برای خرید برنج درجه یک می توانید به فروشگاه اینترنتی گیلان کشت مراجعه کنید.

 

مواد لازم جهت تهیه ته چین گوشت مجلسی

 

گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم
برنج: ۳ پیمانه
ماست: ۳۰۰ گرم
زعفران دم کرده: ۱ قاشق سوپ خوری
پیاز: ۱ عدد
زرده ی تخم مرغ: ۳ عدد
زرشک: به میزان لازم
روغن مایع: به مقدار لازم
کره: ۵۰ گرم
خلال پسته: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
آب: ۴ پیمانه

 

 

ﺗﻪ ﭼﯿﻦ ﮔﻮﺷﺖ

 

طرز تهیه ته چین گوشت مجلسی

 

از قدیم گفته اند، وصف العیش، نصف العیش. از ته چین گوشت مجلسی گفتیم و آن را وصف کردیم و این فقط نصف عیش و لذت است. برویم سراغ طرز تهیه ی این غذای لذیذ و مقوی تا با درست کردن و نوش جان کردن، عیشتان را کامل کنید.

 

۱ .در آغاز پیاز را نگینی خرد کنید و در تابه تفت دهید.

 

۲ .در مرحله ی دوم بروید سراغ گوشت. گوشت ها را در اندازه های کوچک و به صورت قیمه ای خرد کنید و به پیازهای طلایی تان اضافه نمایید. وقتی کمی رنگ گوشت تغییر کرد و آب گوشت تبخیر شد، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و خوب تفت دهید. حالا وقت آن رسیده که آب را به این ترکیب دعوت کنید. ۴ پیمانه آب را روی گوشت ها بریزید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گوشت ها به آرامی بپزند.

 

۳ .حالا باید برویم سراغ یکی دیگر از پایه های اصلی ته چین و آن برنج است. برنجی را بخیسانید و کنار بگذارید. قابلمه ی مناسبی را انتخاب کنید و درون آن آب بریزید. وقتی آب به جوش آمد، برنج را به آن اضافه کنید. تقریبا بعد از ده دقیقه که برنج کناره هایش کمی نرم شد، آن را آبکش کنید. نکته ی مهم که در این مرحله باید آن را رعایت کنید، این است که نگذارید برنج درون آب جوش خیلی نرم شود. زیرا در این صورت، به هنگام دم کشیدن، خمیر می شود.

 

۴ .وقت آن رسیده که برویم سراغ چیزهای خوش رنگ و لعاب. زرده های تخم مرغ را درون کاسه بریزید و آنها را خوب هم بزنید. بعد زعفران دم کرده و نمک را به تخم مرغ ها اضافه کنید و کاملا هم بزنید. این هم زدن را آنقدر ادامه بدهید که بوی تخم مرغ از بین برود. حالا ماست را به این ترکیب اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا مایع شما یکدست شود.

 

۵ .وقت پختن فرا رسیده است. ته چین گوشت مجلسی را می توانید هم در فر بپزید و هم در قابلمه. تجربه نشان داده است که هر دو مدل پخت هم مایه ی سربلندی تان خواهد شد. قابلمه ی مناسبی را انتخاب کنید و آن را خوب چرب کنید. ترکیب ماست و زعفران را کف قابلمه بریزید و خوب فشرده کنید. حالا نوبت گوشت است. گوشت و زرشک و خلال پسته را روی این ترکیب بچینید. در نهایت باقی مانده ی برنج را روی این ترکیب خوشرنگ و خوشمزه بریزید و فشرده کنید تا به صورت قالبی درآید.

 

۶ .تقریبا پس از یک ساعت ته چین گوشت مجلسی شما آماده است. آن را با ظرافت برگردانید و با زرشک و خلال پسته تزئین کنید. این غذای خوشمزه نوش جانتان.

کلام آخر

یکی از اصلی ترین مواد غذایی داخل این غذا برنج می باشد که می توانید برای خرید برنج به فروشگاه اینترنتی گیلان کشت مراجعه کنید.