ته چین یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی بوده که می توان در مهمانی ها سرو نمود. این غذا تنوع بسیاری داشته و می توان به همراه گوشت یا مرغ استفاده نمود. اما در این مقاله قصد داریم تا به آموزش طرز تهیه ته چین گوشت رستورانی بپردازیم. همچنین برای خوشمزه نمودن این غذا لازم است نکاتی را مدنظر گرفته تا بتوان طعم بهتری به این غذا بخشید. از مهم ترین مواد غذایی در ته چین، برنج می باشد. انتخاب و خرید برنج درجه یک، عطر بهتری به غذا بخشیده و ته چین گوشت قرمز را به غذایی ویژه و مجلسی تبدیل می کند. در ادامه ی مقاله از فروشگاه اینترنتی گیلان کشت به طرز تهیه ته چین گوشت گوسفندی می پردازیم.
مواد لازم در تهیه ته چین گوشت گوسفندی
گوشت گوسفندی: 400 گرم
برنج: 3 پیمانه
ماست: 300 گرم
زعفران دم کرده: 1 قاشق سوپ خوری
پیاز: 1 عدد
زرده ی تخم مرغ: 3 عدد
زرشک: به میزان لازم
روغن مایع: به مقدار لازم
کره: 50 گرم
خلال پسته: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
آب: 4 پیمانه
طرز تهیه ته چین گوشت رستورانی
در ادامه ی این مطلب شما را با روش پخت ته چین گوشت قرمز به همراه نکات لازم جهت خوشمزه کردن این غذا می پردازیم. همچنین می توانید برای پخت آسان تر، از ویدیو آموزشی این صفحه کمک بگیرید. همراه ما باشید.
-
مرحله اول
در این مرحله از طرز تهیه ته چین گوشت شمالی لازم است پیازها را نگینی خرد کرده و به همراه مقدار کمی ادویه تفت دهیم تا طلایی شود. سپس آب را اضافه می نماییم. همچنین در این مرحله گوشت ها را به صورت خورشتی خرد کرده و به ترکیب پیاز و ادویه اضافه می کنیم. لازم است به مدت حدود 2 ساعت اجازه دهیم تا گوشت قرمز پخته شود.
-
مرحله دوم
در این مرحله برنج را چند ساعت قبل به همراه آب و نمک بخیسانید و کنار بگذارید. قابلمه ی مناسبی را انتخاب کرده و درون آن آب بریزید. وقتی آب به جوش آمد، برنج را به آن اضافه کنید. تقریبا بعد از ده دقیقه که برنج کناره هایش کمی نرم شد، آن را آبکش کنید. نکته ی مهم که در این مرحله باید آن را رعایت کنید، این است که اجازه ندهید تا برنج درون آب جوش خیلی نرم شود. زیرا در این صورت برنج به هنگام دم کشیدن خمیر می شود.
-
مرحله سوم
زرده های تخم مرغ را درون کاسه ریخته و آنها را خوب هم بزنید. سپس برنج و زعفران دم کرده به همراه نمک به ترکیب اضافه کرده و کاملا هم بزنید. این هم زدن را آنقدر ادامه داده تا بوی تخم مرغ از بین برود. و در آخر ماست را به این ترکیب اضافه کرده و این ترکیب را هم زده تا مایع داخل ظرف رنگ و بافت یکدست داشته باشد.
-
مرحله چهارم
قابلمه ی مناسبی را انتخاب کرده و آن را با روغن مایع چرب کنید. سپس ترکیب ماست برنج را کف قابلمه ریخته و به کمک قاشق فشرده کنید. سپس تکه های گوشت را روی برنج چیده و مجدد ترکیب ماست و برنج را روی آن بریزید و به کمک قاشق فشرده کنید. اجازه دهید به مدت 1 ساعت برنج دم بکشد.
-
مرحله پنجم
در این مرحله، پس از دم کشیدن می توانید مقدار کمی کره روی آن قرار داده و در ظرف سرو نمایید. برای تزئین ته چین گوشت می توانید از تکه های گوشت و خلال پسته و زرشک استفاده نمایید.
با این نکات ته چین گوشت قرمز را خوشمزه تر کنید!!!
- در طرز تهیه گوشت قرمز گوسفندی بهتر است گوشت بدون استخوان استفاده نمایید؛
- بهتر است برنج در حدی بپزد، تا در در هنگام آماده سازی ته چین حالت خمیری نگیرد؛
- زرشک را می توانید به همراه شکر و روغن تفت داده و برای تزئین ته چین استفاده کنید؛
- می توانید برای آماده سازی ته چین از ماست چکیده ترش استفاده کنید؛
- می توانید برای تفت مواد غذایی ته چین، از روغن زیتون نیز استفاده کنید؛
- در هنگام تفت گوشت می توانید از دارچین برای از بین بردن بوی نامطبوع آن استفاده کنید.
سخن نهایی
ته چین گوشت قرمز یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی بوده که به عنوان غذای مجلسی در مهمانی سرو می شود. در این مقاله ی طرز تهیه ته چین گوشت گوسفندی مجلسی به نکاتی درباره خوش طعم کردن آن به همراه فیلم آموزشی پرداختیم. یکی از اصلی ترین مواد غذایی داخل این غذا برنج می باشد که می توانید برای خرید برنج به فروشگاه اینترنتی گیلان کشت مراجعه کنید.