ته چین قورمه سبزی یک غذای آسان و لذیذ است. معمولا خورشت هایی مثل قورمه سبزی در هر وعده ای که طبخ میکنیم اضافه می آید و باید یک وعده به اجبار غذای تکراری میل کرد اما با تهیه ته چین میتوان یک وعده غذای متفاوت نیز طبخ کرد.
مواد لازم:
برنج ایرانی | 3 پیمانه |
ماست | نصف پیمانه |
تخم مرغ | 1 عدد |
روغن مایع | 4 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کشیده | 2 قاشق غذاخوری |
قورمه سبزی | 1 پیمانه |
طرز تهیه:
جهت تهیه ته چین قورمه سبزی ابتدا خورشت قورمه سبزی را به روش خودتان تهیه کنید.
توجه داشته باشید مقدار خورشتی که قصد دارید در ته چین از آن استفاده کنید باید غلیظ باشد . پس بهتر است بیشتر جوش بخورد تا آب آن خشک شود.
برنج را بعد از خیس کردن به روش آبکش تهیه کنید.
برنج آبکش شده را با ماست ؛ تخم مرغ و مقداری زعفران دم کشیده شده مخلوط نمایید.
قابلمه ای مناسب را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن کف آن بریزید ، بعد از اینکه کف قابلمه داغ شد از روی حرارت برمیداریم و بلافاصله دو سوم برنج را به صورت فشرده در قابلمه می ریزیم سپس وسط برنج حفره ای ایجاد کنید.
قورمه سبزی را درون برنج ریخته و مابقی برنج را به صورت فشرده روی قورمه سبزی بریزید و با حرارت ملایم دم کنید.
کامنت برای محصولصسسصسصسصسصسصس