ته چین قورمه سبزی یک غذای آسان و لذیذ است . معمولا خورشت هایی مثل قورمه سبزی در هر وعده ای که طبخ میکنیم اضافه می آید و باید یک وعده به اجبار غذای تکراری میل کرد اما با تهیه ته چین میتوان یک وعده غذای متفاوت نیز طبخ کرد .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید 

مواد لازم :

برنج ایرانی۳ پیمانه
ماست نصف پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
زعفران دم کشیده۲ قاشق غذاخوری
قورمه سبزی۱ پیمانه

 

طرز تهیه :

جهت تهیه ته چین قورمه سبزی ابتدا خورشت قورمه سبزی را به روش خودتان تهیه کنید .

توجه داشته باشید مقدار خورشتی که قصد دارید در ته چین از آن استفاده کنید باید غلیظ باشد . پس بهتر است بیشتر جوش بخورد تا آب آن خشک شود .

برنج را بعد از خیس کردن به روش آبکش تهیه کنید .

برنج آبکش شده را با ماست ؛ تخم مرغ و مقداری زعفران دم کشیده شده مخلوط نمایید .

قابلمه ای مناسب را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن کف آن بریزید ، بعد از اینکه کف قابلمه داغ شد از روی حرارت برمیداریم و بلافاصله دو سوم برنج را به صورت فشرده در قابلمه می ریزیم سپس وسط برنج حفره ای ایجاد کنید .

قورمه سبزی را درون برنج ریخته و مابقی برنج را به صورت فشرده روی قورمه سبزی بریزید و با حرارت ملایم دم کنید .