شیرین تره یک غذای گیلانی است که بیشتر در شرق گیلان تهیه میشود .

شیرین تره به دلیل داشتن اسفناج فراوان بسیار مفید است .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. 

مواد لازم :

اسفناج تازه۱ کیلوگرم
سیر۱ بوته
تخم مرغ ۳ عدد
آبلیمو۳ قاشق غذاخوری
کره یا روغن ۱قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه :

 جهت تهیه شیرین تره ابتدا اسفناج را شسته و اجازه دهید خشک شود .

سپس اسفناج شسته شده را در ظرفی گود ریخته و مقداری آب درون ظرف بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا بخار پز شود .

بعد از ۲۰ دقیقه آبلیمو و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه نمایید و درب قابلمه را بردارید تا آب اضافی آن تبخیر شود .

کره یا روغن را اضافه نمایید و بعد از ۱۰ دقیقه تخم مرغ ها را نیز اضافه کنید.

در این مرحله میتوانید تخم مرغ ها را کاملا مخلوط و یا به صورت سالم در ظرف اجازه دهید بپزد و سپس از روی حرارت برداشته و میل کنید .

این غذا با ماهی شور ، سیر و باقالای تازه بسیار خوشمزه و دل انگیز است .