طرز تهیه شیرین تره

شیرین تره یک غذای گیلانی است که بیشتر در شرق گیلان تهیه میشود .

شیرین تره به دلیل داشتن اسفناج فراوان بسیار مفید است .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. 

مواد لازم :

اسفناج تازه1 کیلوگرم
سیر1 بوته
تخم مرغ 3 عدد
آبلیمو3 قاشق غذاخوری
کره یا روغن 1قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه :

 جهت تهیه شیرین تره ابتدا اسفناج را شسته و اجازه دهید خشک شود .

سپس اسفناج شسته شده را در ظرفی گود ریخته و مقداری آب درون ظرف بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا بخار پز شود .

بعد از 20 دقیقه آبلیمو و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه نمایید و درب قابلمه را بردارید تا آب اضافی آن تبخیر شود .

کره یا روغن را اضافه نمایید و بعد از 10 دقیقه تخم مرغ ها را نیز اضافه کنید.

در این مرحله میتوانید تخم مرغ ها را کاملا مخلوط و یا به صورت سالم در ظرف اجازه دهید بپزد و سپس از روی حرارت برداشته و میل کنید .

این غذا با ماهی شور ، سیر و باقالای تازه بسیار خوشمزه و دل انگیز است .

 

پیشنهاد ما

برنج هاشمی عطری 10 کیلویی 4%

برنج هاشمی عطری 10 کیلویی

1,300,000 تومان
1,350,000 تومان
بادام زمینی آستانه اشرفیه 250 گرمی 3%

بادام زمینی آستانه اشرفیه 250 گرمی

45,000 تومان
46,400 تومان
نیم دانه هاشمی عطری 10 کیلویی 8%

نیم دانه هاشمی عطری 10 کیلویی

600,000 تومان
650,000 تومان
برنج صدری دودی 5 کیلویی 1%

برنج صدری دودی 5 کیلویی

1,100,000 تومان
1,115,000 تومان
زیتون سبز سوپر ویژه رودبار 800 گرمی 3%

زیتون سبز سوپر ویژه رودبار 800 گرمی

150,500 تومان
155,200 تومان
چای سبز قلم لاهیجان 280 گرمی 3%

چای سبز قلم لاهیجان 280 گرمی

53,500 تومان
55,000 تومان
برنج قهوه ای 5 کیلویی 4%

برنج قهوه ای 5 کیلویی

650,000 تومان
675,000 تومان
برنج صدری عطری 10 کیلویی 2%

برنج صدری عطری 10 کیلویی

1,950,000 تومان
1,980,000 تومان
برنج صدری عطری 5 کیلویی 2%

برنج صدری عطری 5 کیلویی

975,000 تومان
990,000 تومان
برنج صدری دودی 1.5 کیلویی 1%

برنج صدری دودی 1.5 کیلویی

340,000 تومان
344,000 تومان

نظرات