طرز تهیه شیرین تره

شیرین تره یک غذای گیلانی است که بیشتر در شرق گیلان تهیه میشود. شیرین تره به دلیل داشتن اسفناج فراوان بسیار مفید است. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

برنجبرنج

 

مواد لازم :

اسفناج تازه 1 کیلوگرم
سیر 1 بوته
تخم مرغ 3 عدد
آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
کره یا روغن 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه شیرین تره ابتدا اسفناج را شسته و اجازه دهید خشک شود.

سپس اسفناج شسته شده را در ظرفی گود ریخته و مقداری آب درون ظرف بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا بخار پز شود.

بعد از 20 دقیقه آبلیمو و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه نمایید و درب قابلمه را بردارید تا آب اضافی آن تبخیر شود.

کره یا روغن را اضافه نمایید و بعد از 10 دقیقه تخم مرغ ها را نیز اضافه کنید.

در این مرحله میتوانید تخم مرغ ها را کاملا مخلوط و یا به صورت سالم در ظرف اجازه دهید بپزد و سپس از روی حرارت برداشته و میل کنید.

این غذا با ماهی شور ، سیر و باقالای تازه بسیار خوشمزه و دل انگیز است.

برچسب ها

پیشنهاد ما

برنج صدری عطری 10 کیلویی 3%

برنج صدری عطری 10 کیلویی

1,450,000 تومان
1,500,000 تومان

چوب دارچین 30 گرم

20,000 تومان

چای سیاه بهاره ممتاز 1 کیلویی

295,000 تومان
برنج هاشمی معطر 10 کیلویی 4%

برنج هاشمی معطر 10 کیلویی

1,150,000 تومان
1,200,000 تومان
برنج هاشمی دودی 5 کیلویی 4%

برنج هاشمی دودی 5 کیلویی

650,000 تومان
675,000 تومان
کره بادام زمینی ارگانیک 500 گرمی 10%

کره بادام زمینی ارگانیک 500 گرمی

216,000 تومان
240,000 تومان
فندق اشکورات 200 گرمی 10%

فندق اشکورات 200 گرمی

71,500 تومان
79,500 تومان
برنج قهوه ای 5 کیلویی 4%

برنج قهوه ای 5 کیلویی

675,000 تومان
700,000 تومان
برنج صدری معطر 5 کیلویی 3%

برنج صدری معطر 5 کیلویی

725,000 تومان
750,000 تومان
نیم دانه هاشمی عطری 10 کیلویی 8%

نیم دانه هاشمی عطری 10 کیلویی

600,000 تومان
650,000 تومان

نظرات