شیرین تره یک غذای گیلانی است که بیشتر در شرق گیلان تهیه میشود. شیرین تره به دلیل داشتن اسفناج فراوان بسیار مفید است. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم :
اسفناج تازه | 1 کیلوگرم |
سیر | 1 بوته |
تخم مرغ | 3 عدد |
آبلیمو | 3 قاشق غذاخوری |
کره یا روغن | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه شیرین تره ابتدا اسفناج را شسته و اجازه دهید خشک شود.
سپس اسفناج شسته شده را در ظرفی گود ریخته و مقداری آب درون ظرف بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا بخار پز شود.
بعد از 20 دقیقه آبلیمو و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه نمایید و درب قابلمه را بردارید تا آب اضافی آن تبخیر شود.
کره یا روغن را اضافه نمایید و بعد از 10 دقیقه تخم مرغ ها را نیز اضافه کنید.
در این مرحله میتوانید تخم مرغ ها را کاملا مخلوط و یا به صورت سالم در ظرف اجازه دهید بپزد و سپس از روی حرارت برداشته و میل کنید.
این غذا با ماهی شور ، سیر و باقالای تازه بسیار خوشمزه و دل انگیز است.