شیرین تره یک غذای گیلانی است که بیشتر در شرق گیلان تهیه میشود .
شیرین تره به دلیل داشتن اسفناج فراوان بسیار مفید است .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید.
مواد لازم :
اسفناج تازه | 1 کیلوگرم |
سیر | 1 بوته |
تخم مرغ | 3 عدد |
آبلیمو | 3 قاشق غذاخوری |
کره یا روغن | 1قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه شیرین تره ابتدا اسفناج را شسته و اجازه دهید خشک شود .
سپس اسفناج شسته شده را در ظرفی گود ریخته و مقداری آب درون ظرف بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا بخار پز شود .
بعد از 20 دقیقه آبلیمو و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه نمایید و درب قابلمه را بردارید تا آب اضافی آن تبخیر شود .
کره یا روغن را اضافه نمایید و بعد از 10 دقیقه تخم مرغ ها را نیز اضافه کنید.
در این مرحله میتوانید تخم مرغ ها را کاملا مخلوط و یا به صورت سالم در ظرف اجازه دهید بپزد و سپس از روی حرارت برداشته و میل کنید .
این غذا با ماهی شور ، سیر و باقالای تازه بسیار خوشمزه و دل انگیز است .
امتیاز بینندگان:4 ستاره
امتیاز بینندگان:2 ستاره
امتیاز بینندگان:4 ستاره