سماق پلو یک غذای لذیذ ایرانی است که به راحتی در خانه تهیه میشود . سماق پلو در کنار گوشت طعمی مانند چلو کوبیده دارد .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .
مواد لازم :
برنج | 4 پیمانه |
گوشت چرخکرده | 400 گرم |
پیاز | 1 عدد |
لبو | 1 عدد |
آب | نصف پیمانه |
پودر سوخاری | 3 قاشق غذاخوری |
سیر له شده | نصف قاشق غذاخوری |
سماق | 6 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه سماق پلو ابتدا برنج را شسته و در مقداری آب و نمک خیس کنید .
یک لبو را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید .
زمانی که لبو پخت و در قابلمه آب جمع شد آن را خارج کنید .
برنج را به روش آبکش تهیه کنید .
بعد از آبکش کردن ؛ ته قابلمه را ته دیگ مورد نظر را قرار دهید .
در این مرحله یک لایه برنج و لایه دیگر مقدار آب لبو و سماق بریزید سپس بعد از مخلوط کردن تا وقتی که برنج تمام شود ادامه میدهیم .
سماق پلو را با دمکنی با حرارت ملایم دم کنید .
پیاز را رنده ریز کرده و با گوشت، نمک ، فلفل ، پودر سوخاری و سیر له شده خوب ورز دهید .
گوشت ورز داده را 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند .
در این مرحله میتوان به دو روش گوشت را طبخ کرد .
در روش اول به صورت کباب های کوچک تهیه کنید و در تابه به صورت کباب تابه ای تهیه نمایید و در کنار سماق پلو میل نمایید .
در روش دوم میتوان به صورت کوفته تهیه و طبخ نمود .
در نتیجه سماق پلو دم کشیده را را در کنار گوشت تهیه شده میل کنید .
نکات طلایی پخت بهتر سماق پلو :
در صورت تمایل آب لبو را حذف نمایید .
اگر گوشت در دسترس ندارید همین مراحل را با مرغ چرخ شده تهیه کنید .
Visitor Rating: 4 Stars
امتیاز بینندگان:1 ستاره