سماق پلو یک غذای لذیذ ایرانی است که به راحتی در خانه تهیه میشود. سماق پلو در کنار گوشت طعمی مانند چلو کوبیده دارد. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم:
برنج | 4 پیمانه |
گوشت چرخکرده | 400 گرم |
پیاز | 1 عدد |
لبو | 1 عدد |
آب | نصف پیمانه |
پودر سوخاری | 3 قاشق غذاخوری |
سیر له شده | نصف قاشق غذاخوری |
سماق | 6 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
جهت تهیه سماق پلو ابتدا برنج را شسته و در مقداری آب و نمک خیس کنید.
یک لبو را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید.
زمانی که لبو پخت و در قابلمه آب جمع شد آن را خارج کنید.
برنج را به روش آبکش تهیه کنید.
بعد از آبکش کردن ؛ ته قابلمه را ته دیگ مورد نظر را قرار دهید.
در این مرحله یک لایه برنج و لایه دیگر مقدار آب لبو و سماق بریزید سپس بعد از مخلوط کردن تا وقتی که برنج تمام شود ادامه میدهیم.
سماق پلو را با دمکنی با حرارت ملایم دم کنید.
پیاز را رنده ریز کرده و با گوشت، نمک ، فلفل ، پودر سوخاری و سیر له شده خوب ورز دهید.
گوشت ورز داده را 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
در این مرحله میتوان به دو روش گوشت را طبخ کرد.
در روش اول به صورت کباب های کوچک تهیه کنید و در تابه به صورت کباب تابه ای تهیه نمایید و در کنار سماق پلو میل نمایید.
در روش دوم میتوان به صورت کوفته تهیه و طبخ نمود.
در نتیجه سماق پلو دم کشیده را را در کنار گوشت تهیه شده میل کنید.
نکات طلایی پخت بهتر سماق پلو:
در صورت تمایل آب لبو را حذف نمایید.
اگر گوشت در دسترس ندارید همین مراحل را با مرغ چرخ شده تهیه کنید.
Visitor Rating: 4 Stars
امتیاز بینندگان:1 ستاره