طرز تهیه قارچ شکم پر با گوجه و زیتون

قارچ شکم پر با گوجه و زیتون
قارچ شکم پر با گوجه و زیتون

 

اگر این روزها به تنوع برنامه ی غذایی تان فکر می کنید، قارچ شکم پر با گوجه و زیتون، می تواند همان غذایی باشد که برنامه ی غذایی شما را رنگین تر و سالم تر می کند.

در این مقاله قرار است از طرز تهیه قارچ شکم پر با گوجه و زیتون برایتان بگوییم.

 

مواد لازم

قارچ درشت: 4 عدد

گوجه گیلاسی خرد شده: دو سوم پیمانه

زیتون خرد شده: یک چهارم پیمانه

پنیر موزارلا رنده شده: نصف پیمانه

سیر رنده شده: 1 قاشق چایخوری

روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری

رزماری خرد شده (تازه یا خشک): 1 قاشق چایخوری

سس سویای کم نمک: 2 قاشق چایخوری

آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

 

طرز تهیه قارچ شکم پر با گوجه و زیتون

برویم سراغ قارچ شکم پر با گوجه و زیتون و این غذای سالم، زیبا و خوش عطر و بو را بپزیم:

  1. همان اول کار بروید سراغ گوجه گیلاسی، زیتون، سیر، پنیر، یک قاشق از روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و رزماری. همه ی این مواد را در کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. در همین مرحله فر را هم روشن کنید تا گرم شود.
  2. بهتر است دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
  3. داخل قارچ ها را با استفاده از قاشق، گود و خالی کنید.
  4. حالا در کاسه ای بزرگ، یک قاشق چایخوری روغن زیتون را با سس سویا و آب لیمو مخلوط کنید. قارچ ها را نیز به صورت کامل با این مواد ترکیب نمایید.
  5. در این مرحله سینی فر یا توری گریل را با روغن چرب کنید. قارچ ها را به صورت برعکس روی آن بگذارید تا بپزند و نرم شوند (هر طرف به مدت 5 دقیقه).
  6. سپس قارچ ها را از فر خارج کنید و داخل قارچ ها را با مخلوط زیتون و گوجه پر کنید. روی مواد را هم با مقداری پنیر تزئین کنید.
  7. مجددا قارچ ها را در فر بگذارید. تقریبا پس از 3 دقیقه پنیر آنها آب می شود و می توانید قارچ ها را از فر بیرون بیاورید.
  8. قارچ شکم پر با گوجه و زیتون آماده سرو کردن است. نوش جان