
اگر این روزها به تنوع برنامه ی غذایی تان فکر می کنید، قارچ شکم پر با گوجه و زیتون، می تواند همان غذایی باشد که برنامه ی غذایی شما را رنگین تر و سالم تر می کند.
در این مقاله قرار است از طرز تهیه قارچ شکم پر با گوجه و زیتون برایتان بگوییم.
مواد لازم
قارچ درشت: 4 عدد
گوجه گیلاسی خرد شده: دو سوم پیمانه
زیتون خرد شده: یک چهارم پیمانه
پنیر موزارلا رنده شده: نصف پیمانه
سیر رنده شده: 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
رزماری خرد شده (تازه یا خشک): 1 قاشق چایخوری
سس سویای کم نمک: 2 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه قارچ شکم پر با گوجه و زیتون
برویم سراغ قارچ شکم پر با گوجه و زیتون و این غذای سالم، زیبا و خوش عطر و بو را بپزیم:
- همان اول کار بروید سراغ گوجه گیلاسی، زیتون، سیر، پنیر، یک قاشق از روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و رزماری. همه ی این مواد را در کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. در همین مرحله فر را هم روشن کنید تا گرم شود.
- بهتر است دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
- داخل قارچ ها را با استفاده از قاشق، گود و خالی کنید.
- حالا در کاسه ای بزرگ، یک قاشق چایخوری روغن زیتون را با سس سویا و آب لیمو مخلوط کنید. قارچ ها را نیز به صورت کامل با این مواد ترکیب نمایید.
- در این مرحله سینی فر یا توری گریل را با روغن چرب کنید. قارچ ها را به صورت برعکس روی آن بگذارید تا بپزند و نرم شوند (هر طرف به مدت 5 دقیقه).
- سپس قارچ ها را از فر خارج کنید و داخل قارچ ها را با مخلوط زیتون و گوجه پر کنید. روی مواد را هم با مقداری پنیر تزئین کنید.
- مجددا قارچ ها را در فر بگذارید. تقریبا پس از 3 دقیقه پنیر آنها آب می شود و می توانید قارچ ها را از فر بیرون بیاورید.
- قارچ شکم پر با گوجه و زیتون آماده سرو کردن است. نوش جان