خورشت سماق یک خورشت بسیار لذیذ شمالی است . این خورشت با دستور تهیه های متفاوت در استان های مازندران و اردبیل هم طبخ میشود .

ما در اینجا طرز تهیه خورشت سماق گیلانی را به شما آموزش میدهیم .

 پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

مواد لازم :

گوشت ۵۰۰ گرم
سماق ۲ الی ۳ قاشق
پیاز ۳ عدد
لیمو عمانی ۳ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
آب  به میزان لازم
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه خورشت سماق ابتدا پیاز را خورد کرده و در مقداری روغن تفت میدهیم .

گوشت را به صورت تکه های کبابی خورد کرده و به پیاز های اضافه مینماییم .

وقتی گوشت سرخ شد آن را به یک قابلمه انتقال میدهیم و با مقداری آب اجازه میدهیم گوشت کاملا بپزد.

سپس سماق را در آب حل کرده و زمانی که گوشت پخت به همراه مغز لیمو به خورشت سماق اضافه میکنیم .

نمک وفلفل و زردچوبه را با خورشت مخلوط مینماییم و میگذاریم با حرارت ملایم جا بیوفتد .

سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت نگینی خورد میکنیم . سپس در روغن سرخ کرده و زمانی که خورشت آماده شد با سیب زمینی های سرخ کرده تزیین و میل میکنیم .