طرز تهیه خورشت سماق
لطفا به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز دهی کاربران
( رای)
خورشت سماق یک خورشت بسیار لذیذ شمالی است . این خورشت با دستور تهیه های متفاوت در استان های مازندران و اردبیل هم طبخ میشود .
ما در اینجا طرز تهیه خورشت سماق گیلانی را به شما آموزش میدهیم .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.
مواد لازم :
گوشت | ۵۰۰ گرم |
سماق | ۲ الی ۳ قاشق |
پیاز | ۳ عدد |
لیمو عمانی | ۳ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد |
آب | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه خورشت سماق ابتدا پیاز را خورد کرده و در مقداری روغن تفت میدهیم .
گوشت را به صورت تکه های کبابی خورد کرده و به پیاز های اضافه مینماییم .
وقتی گوشت سرخ شد آن را به یک قابلمه انتقال میدهیم و با مقداری آب اجازه میدهیم گوشت کاملا بپزد.
سپس سماق را در آب حل کرده و زمانی که گوشت پخت به همراه مغز لیمو به خورشت سماق اضافه میکنیم .
نمک وفلفل و زردچوبه را با خورشت مخلوط مینماییم و میگذاریم با حرارت ملایم جا بیوفتد .
سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت نگینی خورد میکنیم . سپس در روغن سرخ کرده و زمانی که خورشت آماده شد با سیب زمینی های سرخ کرده تزیین و میل میکنیم .