طرز تهیه آلوچه فشکن

آلوچه فشکن یه دسر محبوب گیلانی است که در فصل بهار که آلوچه یا همان گوجه سبز فراوان است تهیه میشود .
طعم بی نظیر آلوچه فشکن باعث میشود که هر فردی فقط با خوردن یک عدد عاشق آن شود .
مواد لازم :
آلوچه یا گوجه سبز | ۱ کیلو |
نمک سبز یا درار | ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه :
در گیلان آلوچه فشکن این دسر خوشمزه را در سینی های چوبی یا سفالی به اسم نمک یار تهیه میکنند .
طرز تهیه آن بسیار آسان و راحت است .
ابتدا آلوچه ها را شسته و درون نمکیار یا ظرف مناسب بریزید .
سپس نمک سبز یا درار را روی آلوچه ها ریخته و با سنگ یا گوشتکوب آلوچه ها را له کنید .
بهتر است بعد از اینکه همه ی آلوچه ها را له و آغشته به درار کردید آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود .
توجه داشته باشید ضربه نباید طوزی باشد که دانه آلوچه بشکند .
میتوانید آلوچه فشکن ها را درون لیوان بریزید و یک چوب بستنی درون آن قرار داده و درون فریزر قرار دهید تا یخ بزند و تبدیل به اسکمو بشود .