آلوچه فشکن یه دسر محبوب گیلانی است که در فصل بهار که آلوچه یا همان گوجه سبز فراوان است تهیه میشود .

طعم بی نظیر آلوچه فشکن باعث میشود که هر فردی فقط با خوردن یک عدد عاشق آن شود .

مواد لازم :

آلوچه  یا گوجه سبز ۱ کیلو
نمک سبز یا درار  ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه :

در گیلان آلوچه فشکن این دسر خوشمزه را در سینی های چوبی یا سفالی به اسم نمک یار تهیه میکنند .

طرز تهیه آن بسیار آسان و راحت است .

ابتدا آلوچه ها را شسته و درون نمکیار یا ظرف مناسب بریزید .

سپس نمک سبز یا درار را روی آلوچه ها ریخته و با سنگ یا گوشتکوب آلوچه ها را له کنید .

بهتر است بعد از اینکه همه ی آلوچه ها را له و آغشته به درار کردید آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود .

توجه داشته باشید ضربه نباید طوزی باشد که دانه آلوچه بشکند .

میتوانید آلوچه فشکن ها را درون لیوان بریزید و یک چوب بستنی درون آن قرار داده و درون فریزر قرار دهید تا یخ بزند و تبدیل به اسکمو بشود .