طرز تهیه آلوچه فشکن

آلوچه فشکن یه دسر محبوب گیلانی است که در فصل بهار که آلوچه یا همان گوجه سبز فراوان است تهیه میشود. طعم بی نظیر آلوچه فشکن باعث میشود که هر فردی فقط با خوردن یک عدد عاشق آن شود.

 

مواد لازم:

آلوچه  یا گوجه سبز 1 کیلو
نمک سبز یا درار 2 الی 3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

در گیلان آلوچه فشکن این دسر خوشمزه را در سینی های چوبی یا سفالی به اسم نمک یار تهیه میکنند .

طرز تهیه آن بسیار آسان و راحت است .

ابتدا آلوچه ها را شسته و درون نمکیار یا ظرف مناسب بریزید .

سپس نمک سبز یا درار را روی آلوچه ها ریخته و با سنگ یا گوشتکوب آلوچه ها را له کنید .

بهتر است بعد از اینکه همه ی آلوچه ها را له و آغشته به درار کردید آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود .

توجه داشته باشید ضربه نباید طوزی باشد که دانه آلوچه بشکند .

میتوانید آلوچه فشکن ها را درون لیوان بریزید و یک چوب بستنی درون آن قرار داده و درون فریزر قرار دهید تا یخ بزند و تبدیل به اسکمو بشود .

پیشنهاد ما

کره بادام زمینی ارگانیک 500 گرمی 7%

کره بادام زمینی ارگانیک 500 گرمی

70,000 تومان
75,000 تومان
برنج صدری دودی 1.5 کیلویی 1%

برنج صدری دودی 1.5 کیلویی

340,000 تومان
344,000 تومان
بادام زمینی آستانه اشرفیه 250 گرمی 3%

بادام زمینی آستانه اشرفیه 250 گرمی

45,000 تومان
46,400 تومان
برنج صدری عطری 1.5 کیلویی 2%

برنج صدری عطری 1.5 کیلویی

302,000 تومان
307,000 تومان
سبوس برنج 280 گرمی 3%

سبوس برنج 280 گرمی

85,600 تومان
88,300 تومان
چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان  380 گرمی 3%

چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان 380 گرمی

68,500 تومان
70,800 تومان
چای سبز قلم لاهیجان 280 گرمی 3%

چای سبز قلم لاهیجان 280 گرمی

53,500 تومان
55,000 تومان
برنج صدری عطری 10 کیلویی 2%

برنج صدری عطری 10 کیلویی

1,950,000 تومان
1,980,000 تومان
فندق اشکورات 200 گرمی 3%

فندق اشکورات 200 گرمی

74,900 تومان
77,300 تومان
برنج هاشمی عطری 5 کیلویی 4%

برنج هاشمی عطری 5 کیلویی

650,000 تومان
675,000 تومان

نظرات

No Comments
هنوز نظری ثبت نشده
اولین نفری باشید که نظر می دهید