طرز تهیه آلوچه فشکن

 

برنجبرنج

آلوچه فشکن یه دسر محبوب گیلانی است که در فصل بهار که آلوچه یا همان گوجه سبز فراوان است تهیه میشود. طعم بی نظیر آلوچه فشکن باعث میشود که هر فردی فقط با خوردن یک عدد عاشق آن شود.

 

مواد لازم:

آلوچه  یا گوجه سبز 1 کیلو
نمک سبز یا درار 2 الی 3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

در گیلان آلوچه فشکن این دسر خوشمزه را در سینی های چوبی یا سفالی به اسم نمک یار تهیه میکنند .

طرز تهیه آن بسیار آسان و راحت است .

ابتدا آلوچه ها را شسته و درون نمکیار یا ظرف مناسب بریزید .

سپس نمک سبز یا درار را روی آلوچه ها ریخته و با سنگ یا گوشتکوب آلوچه ها را له کنید .

بهتر است بعد از اینکه همه ی آلوچه ها را له و آغشته به درار کردید آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود .

توجه داشته باشید ضربه نباید طوزی باشد که دانه آلوچه بشکند .

میتوانید آلوچه فشکن ها را درون لیوان بریزید و یک چوب بستنی درون آن قرار داده و درون فریزر قرار دهید تا یخ بزند و تبدیل به اسکمو بشود .

برچسب ها

پیشنهاد ما

چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان  380 گرمی 12%

چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان 380 گرمی

119,000 تومان
135,000 تومان
برنج هاشمی معطر 10 کیلویی 4%

برنج هاشمی معطر 10 کیلویی

1,250,000 تومان
1,300,000 تومان
برنج هاشمی دودی 10 کیلویی 4%

برنج هاشمی دودی 10 کیلویی

1,300,000 تومان
1,350,000 تومان
برنج قهوه ای 5 کیلویی 4%

برنج قهوه ای 5 کیلویی

650,000 تومان
675,000 تومان
برنج هاشمی معطر 5 کیلویی 4%

برنج هاشمی معطر 5 کیلویی

625,000 تومان
650,000 تومان
برنج ارزان ایرانی 5 کیلویی 8%

برنج ارزان ایرانی 5 کیلویی

340,000 تومان
370,000 تومان
برنج صدری دودی 5 کیلویی 3%

برنج صدری دودی 5 کیلویی

850,000 تومان
875,000 تومان
برنج صدری معطر 5 کیلویی 3%

برنج صدری معطر 5 کیلویی

775,000 تومان
800,000 تومان
برنج قهوه ای 1.5 کیلویی 2%

برنج قهوه ای 1.5 کیلویی

196,000 تومان
201,000 تومان
نیم دانه هاشمی عطری 10 کیلویی 8%

نیم دانه هاشمی عطری 10 کیلویی

600,000 تومان
650,000 تومان

نظرات

No Comments
هنوز نظری ثبت نشده
اولین نفری باشید که نظر می دهید