
همین که اسم ته چین به گوش ما می رسد، بسیاری از ما یاد ته چین مرغ می افتیم. اما خوب است بدانید که در دنیای آشپزی، ته چین های دیگری هم وجود دارند. ته چین هایی خوشمزه و لذیذ. ما قرار است در این مقاله به سراغ ته چین اسفناج برویم. یک غذای خوشمزه و صد البته مفید و پرخاصیت.
مواد لازم
اسفناج: 600 گرم
برنج: 4 پیمانه
گوشت های قطعه قطعه شده: 400 گرم
رب انار: 1 پیمانه
پیاز: 1 عدد
زرشک، خلال پسته، نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه ته چین اسفناج
حالا برویم سراغ ته چین اسفناج و دیدن و چشیدن خوشمزگی های این ته چین.
- برای درست کردن ته چین اسفناج، اول پیاز را خرد کنید و تفت دهید. حالا وقت اضافه کردن گوشت است. گوشت را قطعه قطعه کنید و آن را با پیاز و ادویه تفت دهید. سپس مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید که بپزد.
- داخل قابلمه آب بریزید و وقتی آب جوش آمد، برنجی را که از قبل خیسانده بودید، درون آب جوش بریزید. وقتی کمی نرم شد، برنج را آبکش کنید.
- اسفناج ها را بشویید و بگذارید آب آن خارج شود. پس از خرد کردن اسفناج ها، آنها را تفت دهید. در این مرحله رب انار را به همراه سایر ادویه ها، اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- کف یک قابلمه مناسب، روغن بریزید. حالا وقت اضافه کردن برنج است. یک لایه برنج بریزید و پس از آن گوشت و اسفناج را اضافه کنید. این لایه لایه گذاشتن ها را تا زمانی که برنج و گوشت و اسفناج تمام شوند، ادامه دهید.
- حالا یک استکان آب گوشت را با مقداری روغن ترکیب کنید و روی برنج بریزید. دیگر وقت آن رسیده که قابلمه را روی حرارت بگذارید تا برنج خوب دم بکشد.
- ته چین اسفناج شما آماده است. آن را با زرشک و خلال پسته تزئین کنید. می توانید این غذای خوشمزه را همراه با ترشی نوش جان کنید. ضمنا شما می توانید در صورت تمایل، به جای گوشت قرمز، از گوشت مرغ نیز استفاده کنید.