ماهی کباب ترش یک غذای دریایی بسیار لذیذ است که با همه ی ماهی ها قابل تهیه است. اما با ماهی های بی استخوان مانند فیل ماهی، سیبری و … بسیار خوشمزه تر است. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم:
ماهی فیله شده | 1 کیلو |
پیاز | 1 عدد |
سبزی جعفری | 300 گرم |
گردو آسیاب شده | 100 گرم |
رب انار | 1 قاشق غذاخوری |
رب آلوچه | 2 قاشق غذاخوری |
آب انار | نصف پیمانه |
روغن زیتون | 1/4 پیمانه |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
جهت تهیه ماهی کباب ترش ابتدا ماهی فیله شده را کبابی خورد کنید و کنار بگذارید.
سبزی معطر را پاک کرده و ساطوری خورد نمایید و در ظرفی مناسب بریزید.
سپس پیاز را رنده کرده و با سبزی مخلوط نمایید.
گردوی آسیاب شده را به همراه رب آلوچه، رب انار، آب انار و نمک و فلفل درون ظرف حاوی سبزی و پیاز ریخته و مخلوط کنید.
در این مرحله ماهی را اضافه کرده و به آرامی ورز دهید.
روغن زیتون را به صورت دورانی روی ماهی مواد دار بریزید و حدود 5 دقیقه به آرامی هم بزنید. بهتر است 2 الی 3 ساعت به ماهی استراحت دهید تا به خوبی مزه دار شود. ولی اگر زمان لازم را برای این کار ندارید نگران نباشید طعم دل انگیز این غذا بدون استراحت هم فوق العاده است.
ماهی مزه دار شده را به سیخ کشیده و با حرارت کم کباب کنید.