
کباب سلطانی نام باشکوه و پر ابهتی دارد. اما علاوه بر نام، ترکیب و ظاهر این کباب نیز بسیار باشکوه است. این کباب که ترکیب کباب برگ و کوبیده است، یکی از محبوب ترین کباب ها به شمار می رود. جالب اینکه شما با دستور پختی که در ادامه خواهیم گذاشت، به راحتی می توانید این کباب خوشمزه را در منزل تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم
گوشت قرمز بدون استخوان: 150 گرم
فیله ی مرغ: 150 گرم
پیاز: 2 عدد متوسط
زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
کیوی: 1 عدد
آب لیموترش: 4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه کباب سلطانی
برای تهیه کباب سلطانی فقط کافی است که با دقت و البته حوصله فراوان، مراحل زیر را انجام دهید:
- پیازها را به صورت خلالی و درشت خرد کنید.
- حالا نوبت تکه کردن گوشت است. گوشت ها را به شکل مستطیلی و کاملا یکسان تکه تکه کنید.
- در این مرحله گوشت ها و پیازها را به همراه کیوی داخل کاسه بریزید. کیوی باعث می شود، بافت گوشت شما کاملا نرم شود. تقریبا یک ساعت صبر کنید تا گوشت مزه دار شود.
- حالا بروید سراغ مزه دار کردن مرغ. مرغ های تکه شده را به همراه پیاز و فلفل سیاه و زعفران، خوب مزه دار کنید.