برشی یک سوپ یا آبگوشت است که در فصل های پاییز و زمستان طبخ میشود. این غذا با نان و برنج صرف میشود و در گیلان طرفداران بسیاری دارد. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم :
ماهیچه گوسفند یا گوساله | 500 گرم |
کلم پیچ | 1 عدد معادل 250 گرم |
هویج | 2 عدد |
لبو | 1 عدد |
سیب زمینی | 3 عدد متوسط |
پیاز | 3 عدد متوسط |
سبزی معطر(جعفری ، گشنیز ، نعناع ) | 200 گرم |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
آبلیمو تازه | 2 قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | 1 قاشق سوپ خوری |
روغن | به مقدار لازم |
آب | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه سوپ یا آبگوشت برشی ابتدا گوشت را همراه با سبزی و یک عدد پیاز کوچک و آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید .
در قابلمه ای جداگانه لبو را مقداری آب روی حرارت قرار داده تا لبو بپزد.
سپس در مرحله بعد کلم و سیب زمینی را خورد کرده و درون قابلمه حاوی گوشت بریزید .
لبو را همراه با آب نیز اضافه نمایید .
هویج را ریز خورد کرده و اضافه کنید .
پیاز را خلالی کرده و درون روغن سرخ نمایید .
پیاز های سرخ شده را نیزبه مواد آبگوشتی درون قابلمه اضافه نمایید .
در این مرحله رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل و آبلیمو را به آبگوشت بیافزایید .
حرارت را کم کرده تا آبگوشت جا بیوفتد .
آبگوشت آماده شده را با خامه تزیین کرده و میل نمایید .
امتیاز بینندگان:5 ستاره