برشی یک سوپ یا آبگوشت است که در فصل های پاییز و زمستان طبخ میشود .
این غذا با نان و برنج صرف میشود و در گیلان طرفداران بسیاری دارد .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

مواد لازم :

ماهیچه گوسفند یا گوساله ۵۰۰ گرم 
کلم پیچ  ۱ عدد معادل ۲۵۰ گرم 
هویج ۲ عدد 
لبو ۱ عدد
سیب زمینی  ۳ عدد متوسط
پیاز ۳ عدد متوسط
سبزی معطر(جعفری ، گشنیز ، نعناع )  ۲۰۰ گرم 
رب گوجه فرنگی  ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه ۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۱ قاشق سوپ خوری
روغن به مقدار لازم 
آب  به مقدار لازم 
 زردچوبه  به مقدار لازم
نمک و فلفل  به مقدار لازم

 

طرز تهیه :
جهت تهیه سوپ یا آبگوشت برشی ابتدا گوشت را همراه با سبزی و یک عدد پیاز کوچک و آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید .

در قابلمه ای جداگانه لبو را مقداری آب روی حرارت قرار داده تا لبو بپزد.
سپس در مرحله بعد کلم و سیب زمینی را خورد کرده و درون قابلمه حاوی گوشت بریزید .
لبو را همراه با آب نیز اضافه نمایید .
هویج را ریز خورد کرده و اضافه کنید .
پیاز را خلالی کرده و درون روغن سرخ نمایید .
پیاز های سرخ شده را نیزبه مواد آبگوشتی درون قابلمه اضافه نمایید .
در این مرحله رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل و آبلیمو را به آبگوشت بیافزایید .
حرارت را کم کرده تا آبگوشت جا بیوفتد .
آبگوشت آماده شده را با خامه تزیین کرده و میل نمایید .