طرز تهیه آبگوشت برشی
امتیاز دهی کاربران
( رای)
برشی یک سوپ یا آبگوشت است که در فصل های پاییز و زمستان طبخ میشود .
این غذا با نان و برنج صرف میشود و در گیلان طرفداران بسیاری دارد .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.
مواد لازم :
ماهیچه گوسفند یا گوساله | ۵۰۰ گرم |
کلم پیچ | ۱ عدد معادل ۲۵۰ گرم |
هویج | ۲ عدد |
لبو | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۳ عدد متوسط |
پیاز | ۳ عدد متوسط |
سبزی معطر(جعفری ، گشنیز ، نعناع ) | ۲۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
آبلیمو تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | ۱ قاشق سوپ خوری |
روغن | به مقدار لازم |
آب | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه سوپ یا آبگوشت برشی ابتدا گوشت را همراه با سبزی و یک عدد پیاز کوچک و آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید .
در قابلمه ای جداگانه لبو را مقداری آب روی حرارت قرار داده تا لبو بپزد.
سپس در مرحله بعد کلم و سیب زمینی را خورد کرده و درون قابلمه حاوی گوشت بریزید .
لبو را همراه با آب نیز اضافه نمایید .
هویج را ریز خورد کرده و اضافه کنید .
پیاز را خلالی کرده و درون روغن سرخ نمایید .
پیاز های سرخ شده را نیزبه مواد آبگوشتی درون قابلمه اضافه نمایید .
در این مرحله رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل و آبلیمو را به آبگوشت بیافزایید .
حرارت را کم کرده تا آبگوشت جا بیوفتد .
آبگوشت آماده شده را با خامه تزیین کرده و میل نمایید .