طرز تهیه میگو سوخاری با پلو همراه سس مخصوص

به گردشگری غذایی مان ادامه می دهیم و به جنوب می رسیم. مگر می شود به جنوب رفت و از هدیه های غذایی دریا چیزی نگفت؟ غذای امروز، هدیه ی دریا و زمین است. و چه از این بهتر؟ میگوپلو با سس مخصوص از دریا و زمین می آید و بر سفره ها و بر جان ما می نشیند. برنج از جمله مواد غذایی است که خوردن این غذا را لذیذتر می کند.

غذایی که دریایی از خواص را در خودش جای داده است. از کلسیم بگیرید تا پروتئین و ید و مس و فسفر و … از عطر و بو و طعمش هم که نگوییم! این غذا مهمانی سبزی های محلی و معطر است. مهمانی عطر ادویه ها. در ادامه از این مطلب ازمرکز خرید برنج یا سایت گیلان کشت شما را با طرز تهیه میگو سوخاری با پلو، با سس مایونز، با سس تارتار، ساده، میگو پلو تند و با چی بخوریم؛ آشنا می کنیم.

مواد لازم برای طرز تهیه میگو پلو با سس مخصوص برای ۴ نفر

  • میگو پاک شده: ۳۰۰ گرم
  • برنج: ۳ پیمانه
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۳ حبه
  • زعفران: ۱ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • گشنیز، شوید و جعفری: نصف پیمانه
  • روغن: به میزان لازم
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه میگو سوخاری با سس مخصوص

طرز تهیه میگو پلو با سس مخصوص

همان طور که در چند سطر بالاتر دیدید و خواندید، مواد اولیه ی این غذای خوشمزه، خیلی ساده و در دسترس است. در ضمن طرز تهیه میگو پلو ساده بسیار آسان است. علاوه بر این غذای نسبتا ارزانی محسوب می شود. خلاصه که آنچه خوبان همه دارند، میگو پلو یک جا دارد. برویم و ببینیم که ترکیب جادویی این مواد ساده و مغذی، چگونه ما را به میگوپلو با سس مخصوص سبزی می رساند. البته لازم به ذکر است که برای درست کردن میگو سوخاری با سس تارتار و طرز تهیه میگو با سس مایونز باید این شیوه را پیش رفت؛ فقط سس برای ماهی و میگو آن متفاوت است.

مرحله اول

ابتدا پیاز و سیر را به صورت نگینی خرد کنید. آنها را درون تابه بریزید و خوب تفت دهید تا نرم شوند. سپس نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به سیر و پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه ی مواد و ادویه ها با هم ترکیب شوند و به رنگ طلایی درآیند.

مرحله دوم

حالا می رویم سراغ گل سر سبد این غذا که همان میگو است. نکته ی مهمی را که باید در طرز تهیه میگو سوخاری با سس مخصوص به خاطر بسپارید، این است که میگوهای ریزی را برای این غذا انتخاب کنید. میگوها را پس از پاک کردن، خوب بشویید و به ترکیب سیر و پیاز اضافه کنید. در این مرحله مواد باید کاملا با هم مخلوط شوند و طعم ها به خورد هم بروند.

مرحله سوم

پس از اینکه کمی رنگ میگوها تغییر کرد، ۲ قاشق غذاخوری رب را به آنها اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بو و طعم خامی رب گرفته شود. سس میگو تقریبا آماده شده است. حالا نوبت زعفران است که باید آن را در همین مرحله به همراه یک پیمانه آب جوش اضافه کنید. میزان حرارت را کم کنید و اجازه دهید که سس میگو خوب جا بیفتد و غلیظ شود.

میگو پلو با سس مخصوص سبزی

مرحله چهارم

در ادامه درست کردن میگوپلو با سس مخصوص؛ پس از اینکه آب درون تابه تبخیر شد، گشنیز، شوید و جعفری شسته شده و خرد شده را اضافه کنید. مواد را کاملا به هم بزنید تا یکدست شوند. سس میگو آماده است. آن را کنار بگذارید تا برویم سراغ مراحل بعدی.

مرحله پنجم

داخل قابلمه آب بریزید و بگذارید به جوش بیاید. وقتی به جوش آمد، برنجی را که از قبل خیسانده اید، به آب در حال جوش اضافه کنید. بعد از ده دقیقه یک دانه از برنج ها را بردارید و ببینید آماده شده یا نه! دقت کنید که نباید برنج نرم شده باشد. همین که اطراف برنج کمی نرم باشد و مغز برنج کمی سفت باشد، کافی است. برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله ششم

کف قابلمه روغن بریزید و پس از اینکه روغن داغ شد، برای ته دیگ از نان یا سیب زمینی استفاده کنید. حالا وقت آن رسیده که بروید و برنج آبکش شده و سس میگو را بیاورید و کنار دستتان بگذارید. کمی برنج در قابلمه بریزید و سپس لایه ای از سس میگو. دوباره کمی برنج و لایه ای از سس میگو. این کار را تا آنجا ادامه دهید که مواد تمام شوند. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید میگو پلو با سس مخصوص در آرامش بپزد و آماده شود.

در کنار میگو پلو چی بخوریم

یکی از سوالاتی که افراد می پرسند این است که میگو را با چی بخوریم؟ در جواب با میگو پلو چی بخوریم باید گفت که میگو پلو با انواع سس مخصوص به تنهایی بسیار خوشمزه و لذیذ است؛ اما اگر دوست داشتید با ترشی یا سالاد شیرازی هم امتحان کنید. مطمئن باشید لذتش دو چندان خواهد شد.

میگو پلو تند از جمله محبوب ترین غذاهای مردم جنوب کشور است که با فلفل آن را خیلی زیاد تند می کنند. درست کردن سس میگو متفاوت است؛ به عنوان مثال: مردم خوزستان از ماش و سرکه برای آن استفاده می کنند. شما برای طرز تهیه میگو سوخاری با پلو می توانید از تمر برای درست کردن سس آن استفاده کنید؛ تا طعم آن لذیذتر شود.

سخن نهایی

در این مقاله شما را با طرز تهیه میگو سوخاری با سس مخصوص، با سس مایونز، ساده و با سس تارتار و میگو پلو با سس مخصوص آشنا کردیم. شما می توانید میگو سوخاری با برنج را امتحان نموده و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. شما برای خرید برنج که از جمله مواد غذایی پایه ای این غذاست می توانید به فروشگاه اینترنتی گیلان کشت مراجعه کنید.