طرز تهیه شامی رشتی

شامی رشتی یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین شامی های گیلانی است . این شامی معمولا در ماه مبارک رمضان تهیه و میل میشود . توصیه میکنم یکبار هم که شده این شامی لذیذ را تهیه و میل کنید .
مواد لازم :
گوشت | ۵۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
نخود | ۷۰۰ گرم |
لپه | ۷۰۰ گرم |
لوبیا سفید | ۳۵۰ گرم |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد |
آرد سفید | به مقدار لازم |
جوش شیرین | به مقدار لازم |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه شامی رشتی ابتدا لپه ، نخود و لوبیا سفید را شسته و درون آب ولرم بریزید تا خیس بخورد .
بهتر است این کار را از شب قبل انجام دهید و ۲ الی ۳ بار آب آن را تعویض نمایید تا نفخ حبوبات گرفته شود .
سپس بعد این که حبوبات خیس خوردند آن ها را در قابلمه ای مناسب ریخته و سیب زمینی پوست کنده را همراه با پیاز و گوشت اضافه نمایید .
به مقدار لازم آب و نمک و فلفل و زردچوبه بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا کاملا بپزد و آب آن خشک شود .
بعد از اینکه همه ی مواد پختند ؛ گوشت را کنار گذاشته و مابقی مواد را با کمک گوشت کوب و یا چرخ گوشت له کنید .
گوشت را ریش ریش کرده و با مواد بالا مخلوط نمایید .
مواد آماده شده تا این مرحله را میتوانید در فریزر نگهداری و هر موقع که خواستید مصرف کنید .
مواد شامی را با ۲ عدد تخم مرغ ، مقداری آرد و جوش شیرین ورز میدهیم .
شامی را به شکل دلخواه در آورده و در روغن سرخ نمایید .
نکات طلایی طبخ بهتر شامی رشتی :
هر چه گوشت چربی کمتری داشته باشد شامی خوشمزه تر میشود .
آرد را به اندازه اضافه نمایید تا شامی ترک نخورد .
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
امتیاز بینندگان:۴ ستاره
امتیاز بینندگان:۵ ستاره
امتیاز بینندگان:۲ ستاره