ماهی کباب زعفرانی یک کباب بسیار لذیذ است که طرفداران زیادی دارد. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم :
ماهی فیله شده | 1 کیلو |
پیاز | 2 عدد |
آبلیمو | نصف پیمانه |
سس مایونز | 4 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کشیده | 1/4 پیمانه |
فلفل دلمه ای | 1 عدد کوچک |
روغن | 3 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه ماهی کباب زعفرانی ابتدا ماهی فیله شده را کبابی خورد کرده و کنار بگذارید.
1 عدد پیاز را رنده ریز و پیاز دیگر را خلال کنيد و با آبلیمو، سس مایونز، و پیاز را مخلوط نمایید.
در مرحله بعد زعفران دم کشیده، روغن و نمک و فلفل را به مواد بالا اضافه کنید.
مواد آماده شده را مخلوط کرده و ماهی را درون ظرف بریزید.
ماهی را به خوبی با مواد آغشته کنید سپس در مرحله آخر فلفل دلمه ای خورد شده را لا به لای ماهی گذاشته و روی ظرف را بپوشانید. بهتر است 1 الی 2 ساعت به ماهی استراحت دهید تا به خوبی مزه دار شود.
در مرحله آخر ماهی را به سیخ کشیده و روی حرارت ملایل کباب نمایید.