ماهی کباب زعفرانی یک کباب بسیار لذیذ است که طرفداران زیادی دارد .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .

مواد لازم :

ماهی فیله شده ۱ کیلو
پیاز ۲ عدد
آبلیمو نصف پیمانه
سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری
زعفران دم کشیده ۱/۴ پیمانه
فلفل دلمه ای ۱ عدد کوچک
روغن ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه ماهی کباب زعفرانی ابتدا ماهی فیله شده را کبابی خورد کرده و کنار بگذارید.
۱ عدد پیاز را رنده ریز و پیاز دیگر را خلال کنيد و با آبلیمو، سس مایونز، و پیاز را مخلوط نمایید.
در مرحله بعد زعفران دم کشیده، روغن و نمک و فلفل را به مواد بالا اضافه کنید.
مواد آماده شده را مخلوط کرده و ماهی را درون ظرف بریزید.
ماهی را به خوبی با مواد آغشته کنید سپس در مرحله آخر فلفل دلمه ای خورد شده را لا به لای ماهی گذاشته و روی ظرف را بپوشانید. بهتر است ۱ الی ۲ ساعت به ماهی استراحت دهید تا به خوبی مزه دار شود.
در مرحله آخر ماهی را به سیخ کشیده و روی حرارت ملایل کباب نمایید.