طرز تهیه ماهی کباب زعفرانی

ماهی کباب زعفرانی یک کباب بسیار لذیذ است که طرفداران زیادی دارد .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .
مواد لازم :
ماهی فیله شده | ۱ کیلو |
پیاز | ۲ عدد |
آبلیمو | نصف پیمانه |
سس مایونز | ۴ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کشیده | ۱/۴ پیمانه |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد کوچک |
روغن | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه ماهی کباب زعفرانی ابتدا ماهی فیله شده را کبابی خورد کرده و کنار بگذارید.
۱ عدد پیاز را رنده ریز و پیاز دیگر را خلال کنيد و با آبلیمو، سس مایونز، و پیاز را مخلوط نمایید.
در مرحله بعد زعفران دم کشیده، روغن و نمک و فلفل را به مواد بالا اضافه کنید.
مواد آماده شده را مخلوط کرده و ماهی را درون ظرف بریزید.
ماهی را به خوبی با مواد آغشته کنید سپس در مرحله آخر فلفل دلمه ای خورد شده را لا به لای ماهی گذاشته و روی ظرف را بپوشانید. بهتر است ۱ الی ۲ ساعت به ماهی استراحت دهید تا به خوبی مزه دار شود.
در مرحله آخر ماهی را به سیخ کشیده و روی حرارت ملایل کباب نمایید.