طرز تهیه پنیر برشته
لطفا به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز دهی کاربران
( رای)
پنیر برشته یک غذای گیلانی است که بیشتر در شرق گیلان تهیه میشود .
این غذا به راحتی در خانه قابل تهیه است و بیشتر در وعده صبحانه میل میشود .
معمولا پنیر برشته را با برنج کته و یا نان بربری داغ صرف میکنند.
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید.
مواد لازم :
پنیر | ۳۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شوید | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه پنیر برشته ابتدا روغن را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار دهید .
بهتر است از پنیر سیاهمزگی استفاده کنید اما اگر در دسترس ندارید از پنیرهای سفید بسته بندی استفاده کنید .
پنیر را مکعبی خورد کنید و درون روغن بریزید سپس شوید خورد شده را نیز اضافه نمایید .
توجه کنید اگر شوید تازه ندارید میتوان از شوید خشک شده در این غذا استفاده کنید .
بعد از اینکه شوید و پنیر در روغن گرم شدند تخم مرغ ها را اضافه و مواد را باهم مخلوط کنید.
در مرحله آخر مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به پنیر برشته بزنید و بعد از سفت شدن تخم مرغ حرارت را خاموش و همراه با برنج یا نان میل کنید .
پیشنهاد میکنم که برنج پخته شده را درون ماهیتابه ریخته و همراه با پنیر برشته تفت داده و میل کنید .