پنیر برشته یک غذای گیلانی است که بیشتر در شرق گیلان تهیه میشود .

این غذا به راحتی در خانه قابل تهیه است و بیشتر در وعده صبحانه میل میشود .

معمولا پنیر برشته را با برنج کته و یا نان بربری داغ صرف میکنند.

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. 

 

مواد لازم :

پنیر ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
شوید ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
 روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه پنیر برشته ابتدا روغن را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار دهید .

بهتر است از پنیر سیاهمزگی استفاده کنید اما اگر در دسترس ندارید از پنیرهای سفید بسته بندی استفاده کنید .

پنیر را مکعبی خورد کنید و درون روغن بریزید سپس شوید خورد شده را نیز اضافه نمایید .

توجه کنید اگر شوید تازه ندارید میتوان از شوید خشک شده در این غذا استفاده کنید .

بعد از اینکه شوید و پنیر در روغن گرم شدند تخم مرغ ها را اضافه و مواد را باهم مخلوط کنید.

در مرحله آخر مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به پنیر برشته بزنید و بعد از سفت شدن تخم مرغ حرارت را خاموش و همراه با برنج یا نان میل کنید .

پیشنهاد میکنم که برنج پخته شده را درون ماهیتابه ریخته و همراه با پنیر برشته تفت داده و میل کنید .