
پنیر برشته یک غذای گیلانی است که بیشتر در شرق گیلان تهیه میشود. این غذا به راحتی در خانه قابل تهیه است و بیشتر در وعده صبحانه میل میشود. معمولا پنیر برشته را با برنج کته و یا نان بربری داغ صرف میکنند. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم :
پنیر | 300 گرم |
تخم مرغ | 4 عدد |
شوید | 3 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه:
جهت تهیه پنیر برشته ابتدا روغن را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار دهید.
بهتر است از پنیر سیاهمزگی استفاده کنید اما اگر در دسترس ندارید از پنیرهای سفید بسته بندی استفاده کنید.
پنیر را مکعبی خورد کنید و درون روغن بریزید سپس شوید خرد شده را نیز اضافه نمایید.
توجه کنید اگر شوید تازه ندارید میتوان از شوید خشک شده در این غذا استفاده کنید.
بعد از اینکه شوید و پنیر در روغن گرم شدند تخم مرغ ها را اضافه و مواد را باهم مخلوط کنید.
در مرحله آخر مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به پنیر برشته بزنید و بعد از سفت شدن تخم مرغ حرارت را خاموش و همراه با برنج یا نان میل کنید.
پیشنهاد میکنم که برنج پخته شده را درون ماهیتابه ریخته و همراه با پنیر برشته تفت داده و میل کنید.
کلام آخر:
این غذای خوشمزه را بهتر است با برنج درجه یک ایرانی میل کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.