ماش پلو با مرغ یک غذای بسیار مقوی برای بدن بوده که در اکثر نقاط ایران با روش های گوناگون تهیه و سرو می شود. این غذا به عنوان غذاهای سنتی و خانگی محسوب شده که می توان به همراه ترشی یا ماست آن را سرو نمود. همچنین به دلیل وجود ماش حاوی ویتامین ها و مواد معدنی ضروری بسیاری برای بدن می باشد. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم دمپخت ماش پلو با مرغ:
ماش | 2 پیمانه |
برنج ایرانی | 3 پیمانه |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
سینه مرغ | 1 عدد |
کره | 20 گرم |
نمک، فلفل، زردچوبه و پودر گشنیز | به مقدار لازم |
زعفران و کشمش | به مقدار لازم |
طرز تهیه ماش پلو با مرغ:
مرحله اول
در اولین مرحله طرز تهیه دمپختک ماش با مرغ ابتدا لازم است مقدار در نظر گرفته شده ماش را به مدت 10 دقیقه داخل آب قرار داده تا خیش بخورد. پس از آن قابلمه ای روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله دوم
ماش ها را به همراه چند پیمانه آب داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا کاملا پخته شود. در انتها برای تست پخت ماش، لازم است تا بافت آن نرم شده اما اجازه ندهید که له شود. سپس در این مرحله از طرز تهیه ماش پلو مرغ مجلسی مرغ را به صورت نواری یا نگینی خرد کرده و به آن نمک و فلفل و زرد چوبه بی افزاید.
مرحله سوم
زغفران دم کرده به میزان لاززم را به همراه روعن زیتون به مرغ اضافه کرده و اجازه دهید تا مزه دار شود. سپس مرغ را داخل قابلمه آب پز کرده و پس از آن در صورت تمایل آن را ریش ریش کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله، تابه را روی گاز قرار داده و کف آن را چرب کنید. مرغ ها را به همراه کره و زغفران داخل آن قرار دهید و اجازه دهید تا ترکیب با حرارت بالا تفت داده شود.
مرحله پنجم
لازم است در حین تفت دادن، مرغ آبدار باشد و به گونه ای تفت داده نشود تا مرغ خشک شود. سپس پیاز خلالی به همراه کشمش را روی حرارت قرار داده و سرخ می کنیم. در این مرحله نیز میزان لازم برنج را که از چند ساعت قبل خیس نموده اید، را به قابلمه بزرگ اضافه کرده و اجازه دهید تا برنج بپزد.
مرحله ششم
پس از آبکش نمودن برنج، ماش پخته شده را که از قبل آب آن کامل گرفته شده، به برنج اضافه کرده و مخلوط کنید تا ترکیب آن یکدست شود. سپس کف قابلمه کمی روغن ریخته و پس از اضافه نمودن زعفران دم کرده، مخلوط برنج و ماش را به آرامی داخل قابلمه بریزید.
مرحله هفتم
در این مرحله نیز ترکیب سرخ شده مرغ و سایر مواد را به برنج اضافه کرده و به همراه نصف استکان آب، زعفران و کره به مدت 40 دقیقه روی حرارت قرار داده تا غذا آماده ی سرو شود. مدت ماش پلو برای پخت می تواند نسبت به بررسی شما متغییر باشد. همچنین می توانید ترکیب را لایه ایی بین برنج قرار دهید.
نکته: می توانید برای طرز تهیه ماش پلو مرغ ساده از ویدیو آمورشی این صفحه استفاده کنید.
نکات پخت ماش پلو با مرغ مجلسی!!
برای طرز تهیه دمپخت ماش پلو با مرغ می توانید برنج را آبکش کرده تا شفته نشود؛
می توانید برای تزئین این غذا از کشمش و هویج نیز استفاده نمایید؛
مواد را می توانید به صورت لایه بین برنج قرار دهید تا خوب مخلوط شود؛
می توانید با استفاده از شوید در طرز تهیه ی آن، سرو ماش پلو با شوید هم تجربه کنید.
کلام آخر:
در این مقاله به طرز تهیه ماش پلو با مرغ پرداختیم. این غذا علاوه بر طعم خوشانید، بسیار برای بدن مقوی بوده و ویتامین ها و مواد معدنی بسیاری که برای بدن نیاز است، نیز تامین می کند. در این مقاله می توانید علاوه بر دستور پخت، از ویدیو آموزشی آن نیز کمک بگیرد. این غذا یکی از غذاهای سنتی و خانگی بوده که می توان به همراه ماست یا ترشی در جمع خانوادگی آن را سرو نمود. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:2 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:3 ستاره