دمپختک ماش با مرغ  یک غذای بسیار مقوی است . این غذا در اکثر نقاط ایران تهیه میشود و طرفداران بسیاری دارد.

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .

 

مواد لازم :

ماش ۲ پیمانه
برنج ایرانی۳ پیمانه
پیاز ۱ عدد بزرگ
سینه مرغ ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه دمپختک ماش ابتدا مرغ را با مقداری آب و نمک و فلفل و زردچوبه روی حرارت قرار دهید .

بهتر است برنج و ماش را از قبل خیس نمایید.

پیاز را نگینی خورد کرده و درون ماهیتابه از قبل داغ شده بریزید .

مقداری زردچوبه نیز اضافه نمایید تا رنگ پیاز تغییر کند .

بعد از اینکه پیاز سرخ شد ؛ سپس ماش های خیس خورده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید .

در این مرحله یک لیوان آب نیز افزوده و درب ماهیتابه را گذاشته تا ماش بپزد .

زمانیکه ماش ها نرم شدند مرغ پخته شده را ریش کرده و درون ماهیتابه بریزید .

مواد درون ماهیتابه را تفت داده و در صورت تمایل ۱ عدد سیب زمینی را نگینی خورد کرده و جداگانه  سرخ کنید و در نهایت به مواد ماش اضافه نمایید .

در مرحله بعد به دو روش میتوانید ادامه دهید .

در روش اول برنج را به روش کته تهیه نمایید و بعد از آبکش کردن ؛ ته دیگ مورد نظر را گذاشته و  مواد را لا به لای برنج ریخته و آن را دم کنید .

در روش دوم میتوان برنج را به روش کته یا آبکش تهیه نمود و هنگام سرو به مواد از قبل تهیه شده میل کرد .

در مرحله آخر مقداری کشمش را در روغن تفت داده و همراه با غذا میل کنید .