درست کردن انواع آش برنجی
اش برنج خوشمزه یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که می توان با برنج ارزان نیز پخت کرد این غذا بیشتر در فصل زمستان تهیه می شود. این غذا به دلیل ویتامین های فرارنی که دارد؛ برای سرماخوردگی بسیار مفید است. این نوع آش از انواع اش های ساده ولی بسیار مقوی و خوشمزه می باشد. درست کردن آن بسیار آسان است که هر کدام از منطقه از ایران شیوه مخصوص به خودشان را دارند. در این مطلب ازمرکز خرید برنج یا فروشگاه اینترنتی گیلان کشت شما را با طرز تهیه آش برنج و سبزی، و عدس، برای مریض، همدان، با حبوبات، برای سرماخوردگی و لپه آشنا می کنیم.
مواد لازم برای طرز تهیه آش برنج آبادانی و بیرجندی:
برنج ایرانی | 1 پیمانه |
لپه | 1 پیمانه |
عدس | 1 پیمانه |
سبزی آش | 200 گرم |
پیاز | 3 عدد |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |

طرز تهیه آش برنج با حبوبات:
جهت تهیه آش برنج ابتدا لپه ، عدس و برنج را به مدت چند ساعت در آب خیس کنید.
حبوبات خیس شده را آبکش کرده و با 4 لیوان آب و 1 عدد پیاز را ریز خورد کرده روی حرارت قرار دهید.
و در این زمان که حبوبات در حال پخت است مابقی پیاز را خورد کرده و در روغن داغ و مقداری زردچوبه سرخ کنید.
بعد از اینکه حبوبات تا حدودی پخت، برنج را که از قبل خیس کرده اید را اضافه کنید. اجازه دهید برنج خودش را باز کند و حالت له شدن بگیرد.
در این مرحله برای درست کردن اش برنج و سبزی باید سبزی را که از قبل خورد کرده ایم را به مواد آش اضافه و سپس نمک و فلفل و زردچوبه (Turmeric) را مخلوط کنید.
در مرحله آخر پیاز داغ را به آش اضافه نمایید و نیم ساعت بعد حرارت را خاموش کنید و در ظرف مناسب بریزید و با مقداری پیاز داغ تزیین نمایید.
طرز تهیه اش برنج ساده برای کودک:
به طور کلی درست کردن آش برنج و عدس به عنوان بهترین غذا برای فصل سرد سال به عنوان افزایش ایمنی بدن شناخته می شود. این آش از جمله سنتی ترین غذاهای ایرانی برای زمستان است. از مهم ترین دلایل مصارف آش برنج برای مریض می توان به مواردی چون هضم آسان، راحت الحلقوم بودن آن، داشتن منابع معدنی و مغذی زیاد و سادگی در پخت و سریع آمادهش دن آن اشاره کرد.
با توجه به این که کودکان در ماه های ابتدای غذا خوردن نمی توانند گوشت را بخورند، باید از غذاهای مغذی بدون گوشت برای آن ها استفاده کرد. از این رو طرز تهیه آش برنج و عدس برای آن ها مناسب است. برای درست کردن آن باید ابتدا عدس ها را با کمی آب بپزد؛ بعد کمی که پخته شد مجدد روی آن آب ریخته و برنج، تره و ترخون را به آن اضافه می کنید.
بعد از نیم پر شدن برنج به آن نخود و لوبیا را اضافه کرده و زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را در آن می ریزیم. در مرحله آخر پخت اش برنج با کشک می توانید از پیاز داغ برای تزئین آن استفاده کنید.

نکات طلایی پخت بهتر و طرز تهیه اش برنج با قلم و حبوبات:
برای تزیین و مزه بهتر این آش میتوانید مقداری گوشت چرخ کرده را با پیاز و رب تفت دهید و با آش میل کنید.
هرچه پیاز داغ این آش بیشتر باشد خوشمزه تر است.
اضافه کردن مقداری فلفل قرمز طعم بهتری به آش می دهد.
اگر زمان لازم برای خیس کردن حبوبات ندارید نگران نباشید بدون خیس کردن آش را طبخ کنید.
در صورت تمایل میتوانید از برنج شکسته یا نیمدانه گیلان کشت استفاده کنید.
خواص آش برنج برای سرماخوردگی و مریض:
به طور کلی درست کردن اش برنج و گوشت به عنوان بهترین غذا برای فصل سرد سال به عنوان افزایش ایمنی بدن شناخته می شود. این آش از جمله سنتی ترین غذاهای ایرانی برای زمستان است. از مهم ترین دلایل مصارف آش برنج برای مریض می توان به مواردی چون هضم آسان، راحت الحلقوم بودن آن، داشتن منابع معدنی و مغذی زیاد و سادگی در پخت و سریع آماده شدن آن اشاره کرد.
کلام آخر:
آش برنج با سبزی، و عدس، همدان، برای مریض، با حبوبات و لپه و برای سرماخوردگی از جمله آشهای خوشمزه و لذیذ است که دارای عطر و طعم عالی است. در این مقاله شما را با طرز تهیه اش برنج نذری، و گوشت، آبادانی، بیرجندی، شیرازی، برای کودک، با قلم، با کشک و خوشمزه آشنا کردیم. شما برای خرید برنج شمال برای درست کردن آن می توانید به وبسایت گیلان کشت مراجعه کنید.
امتیاز بینندگان:2 ستاره
امتیاز بینندگان:3 ستاره
امتیاز بینندگان:1 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:4 ستاره
امتیاز بینندگان:4 ستاره
امتیاز بینندگان:2 ستاره