ماش پلو یک غذای ایرانی بسیار لذیذ و سرشار از خواص است که تقریبا در تمام کشور طبخ میشود .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .

مواد لازم :

برنج ایرانی۲ پیمانه
ماش۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
زعفران به مقدار لازم
نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه ماش پلو بهتر است ماش و برنج را از قبل خیس کنید .

پیاز را ریز خورد کرده و در مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید .

ماش را آبکش کرده و بعد از اینکه پیاز تفت خورد به آن اضافه کنید .

مقداری آب روی ماش بریزید و بعد از اضافه کردن نمک و فلفل درب ظرف را به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا ماش نرم شود .

بعد از اینکه ماش مقداری نرم شد درب ظرف را کج قرار دهید تا آب آن خشک شود .

برنج خیس خورده را همراه با آب و نمک روی حرارت قرار دهید.

بعد از اینکه برنج گرم شد ماش را درون برنج بریزید و هم بزنید .

برنج را آبکش کرده و ته دیگ مورد نظر را کف قابلمه بگذارید .

سپس برنج را درون قابلمه ریخته و مقداری زعفران دم کرده را به صورت دورانی روی برنج بپاشید و در نهایت برنج را دم کنید .

 

نکات طلایی پخت بهتر ماش پلو :

در صورت تمایل میتوانید برنج را بجای آبکش کردن به صورت کته تهیه کنید .

مصرف مرغ سرخ شده در کنار این غذا طعم بسیار عالی دارد .

در صورت تمایل میتوانید گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز و رب گوجه فرنگی تفت دهید و در کنار ماش پلو میل کنید .

اضافه کردن مقداری عدس به خواص این غذا می افزاید .