ماش پلو یک غذای ایرانی بسیار لذیذ و سرشار از خواص است که تقریبا در تمام کشور طبخ میشود. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم:
برنج ایرانی | 2 پیمانه |
ماش | 1 پیمانه |
پیاز | 1 عدد |
زعفران | به مقدار لازم |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
جهت تهیه ماش پلو بهتر است ماش و برنج را از قبل خیس کنید.
پیاز را ریز خورد کرده و در مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید.
ماش را آبکش کرده و بعد از اینکه پیاز تفت خورد به آن اضافه کنید.
مقداری آب روی ماش بریزید و بعد از اضافه کردن نمک و فلفل درب ظرف را به مدت 15 دقیقه بگذارید تا ماش نرم شود.
بعد از اینکه ماش مقداری نرم شد درب ظرف را کج قرار دهید تا آب آن خشک شود.
برنج خیس خورده را همراه با آب و نمک روی حرارت قرار دهید.
بعد از اینکه برنج گرم شد ماش را درون برنج بریزید و هم بزنید.
برنج را آبکش کرده و ته دیگ مورد نظر را کف قابلمه بگذارید.
سپس برنج را درون قابلمه ریخته و مقداری زعفران دم کرده را به صورت دورانی روی برنج بپاشید و در نهایت برنج را دم کنید.
نکات طلایی پخت بهتر ماش پلو:
در صورت تمایل میتوانید برنج را بجای آبکش کردن به صورت کته تهیه کنید.
مصرف مرغ سرخ شده در کنار این غذا طعم بسیار عالی دارد.
در صورت تمایل میتوانید گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز و رب گوجه فرنگی تفت دهید و در کنار ماش پلو میل کنید.
اضافه کردن مقداری عدس به خواص این غذا می افزاید.
امتیاز بینندگان:4 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره