طرز تهیه ماش پلو

ماش پلو یک غذای ایرانی بسیار لذیذ و سرشار از خواص است که تقریبا در تمام کشور طبخ میشود .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .
مواد لازم :
برنج ایرانی | ۲ پیمانه |
ماش | ۱ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
زعفران | به مقدار لازم |
نمک ، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه ماش پلو بهتر است ماش و برنج را از قبل خیس کنید .
پیاز را ریز خورد کرده و در مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید .
ماش را آبکش کرده و بعد از اینکه پیاز تفت خورد به آن اضافه کنید .
مقداری آب روی ماش بریزید و بعد از اضافه کردن نمک و فلفل درب ظرف را به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا ماش نرم شود .
بعد از اینکه ماش مقداری نرم شد درب ظرف را کج قرار دهید تا آب آن خشک شود .
برنج خیس خورده را همراه با آب و نمک روی حرارت قرار دهید.
بعد از اینکه برنج گرم شد ماش را درون برنج بریزید و هم بزنید .
برنج را آبکش کرده و ته دیگ مورد نظر را کف قابلمه بگذارید .
سپس برنج را درون قابلمه ریخته و مقداری زعفران دم کرده را به صورت دورانی روی برنج بپاشید و در نهایت برنج را دم کنید .
نکات طلایی پخت بهتر ماش پلو :
در صورت تمایل میتوانید برنج را بجای آبکش کردن به صورت کته تهیه کنید .
مصرف مرغ سرخ شده در کنار این غذا طعم بسیار عالی دارد .
در صورت تمایل میتوانید گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز و رب گوجه فرنگی تفت دهید و در کنار ماش پلو میل کنید .
اضافه کردن مقداری عدس به خواص این غذا می افزاید .
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
امتیاز بینندگان:۴ ستاره
امتیاز بینندگان:۵ ستاره