|
شیربرنج جز غذاهایی است که هم به عنوان دسر و هم یک وعده غذای کامل میل میشود. طعم شیر برنج با برنج محلی گیلان کشت بی نظیر است. برای خرید برنج درجه یک ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری، انواع خرید برنج دودی، برنج قهوه ای و خرید برنج ارزان به بخش محصولات سایت گیلان کشت مراجعه کنید.
مواد لازم:
برنج یا نیمدانه برنج | 1 پیمانه |
شیر | 2 پیمانه |
آب | 2 لیوان |
شکر | نصف پیمانه |
گلاب | نصف پیمانه |
پودر | هل نصف قاشق غذاخوری |
طرز تهیه شیربرنج:
جهت تهیه شیربرنج بهتر است برنج را 1 الی 2 ساعت در آب خیس کنید.
البته اگر زمان لازم برای خیس کردن ندارید مشکلی ایجاد نمیکند.
برنج خیس خورده را به همراه دولیوان آب روی حرارت قرار دهید.
بعد از اینکه برنج نرم شد و لعاب داد؛ شیر را اضافه میکنیم.
توجه داشته باشید که درب قابلمه را جفت نکنید زیرا ممکن است شیر سر برود.
در مرحله آخر وقتی شیر برنج غلیظ شد گلاب و پودر هل را اضافه و هم میزنیم.
بعد از 5 الی 10 دقیقه شیر برنج را از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب بریزید و روی سطح شیربرنج شکر بپاشید و با دارچین و گل محمدی تزیین و میل نمایید.
نکات طلایی پخت بهتر شیربرنج:
اگر قصد تهیه شیر برنج قالبی را دارید، اجازه دهید آب آن کاملا خشک شود و قالب را چرب کرده سپس شیربرنج را در قالب ریخته و با قاشق فشار دهید. در مرحله آخر در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
اگر شیربرنج شیرین دوست دارید شکر را همراه با شیر با به برنج اضافه کنید.
با خرید عسل طبیعی و نبات می تواند به عنوان جایگزین محسوب شوند.
بهتر است از برنج نیمدانه جهت طبخ این غذا استفاده کنید ولی اگر نیمدانه در دسترس نداشتید برنج تازه را بیشتر خیس کرده و طبخ کنید.
اگر برگ گل محمدی خشک شده در دسترس دارید میتوانید برای طعم بهتر در شیربرنج اضافه کنید.
امتیاز بینندگان:5 ستاره
این عکس شیر برنج منه که شما گذاشتید
خیلی عکستون زیباست بانو
امتیاز بینندگان:1 ستاره
پس کی شکر بریزیم؟!