برنج و مرغ گنبدی از آن دسته غذاهایی است که طرفداران بسیاری دارد. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم :
برنج | 4 پیمانه |
شکر | 1/4 پیمانه |
سس سویا | 1/2 پیمانه |
ران مرغ | 2 عدد |
هویج | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
کلم بروکلی | 1 شاخه |
روغن | به مقدار لازم |
روغن کنجد | به مقدار لازم |
سیر له شده | 2 قاشق غذاخوری |
زنجبیل | 2 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 6 عدد |
پیازچه | 2 عدد |
سس سویا | 3 قاشق غذاخوری |
کنجد | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه برنج گنبدی با مرغ ابتدا شکر و سس سویا را مخلوط نمایید.
ران مرغ را خورد کرده و مقداری از سس از قبل آماده شده را با مرغ مخلوط کنید، سپس رویش را پوشانده و در یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند.
هویج، پیاز و فلفل دلمه ای را ریز خورد کرده و در ماهیتابه ی از قبل داغ شده تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه مینماییم.
در مرحله بعد نخود فرنگی و کلم بروکلی خورد شده را درون ماهیتابه میریزیم و مجدد تفت میدهیم تا از خامی در بیایند.
در ماهیتابه ای دیگر مقداری روغن ریخته و سیر له شده و زنجبیل را سرخ میکنیم و برنج از قبل پخته شده را اضافه میکنیم.
در این مرحله میتوانید به دو صورت عمل کنید یا اینکه در همان ماهیتابه تخم مرغ هارا سرخ کنید و یا اینکه در ظرفی جداگانه تخم مرغ را ریخته و با برنج مخلوط نمایید.
زمانیکه تخم مرغ کاملا پخته شد با برنج مخلوط میکنیم و در مرحله آخر سبزیجات از قبل تهیه شده را با برنج مخلوط میکنیم.
برنج و مواد مخلوط شده را در قالب از قبل چرب شده میریزیم و رویش را میپوشانیم.
مرغ را در روغن سرخ میکنیم و مابقی سس از قبل آماده شده را روی مرغ میریزیم تا مرغ پخته شود.
کنجد را اضافه و بعد از اینکه مرغ پخته شد حرارت را خاموش میکنیم.
برنج را از قالب خارج کرده و با مرغ تزیین و میل میکنیم.