طرز تهیه برنج گنبدی و مرغ

برنج و مرغ گنبدی از آن دسته غذاهایی است که طرفداران بسیاری دارد.
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید.
مواد لازم :
برنج | ۴ پیمانه |
شکر | ۱/۴ پیمانه |
سس سویا | ۱/۲ پیمانه |
ران مرغ | ۲ عدد |
هویج | ۱ عدد |
پیاز | ۱عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
کلم بروکلی | ۱ شاخه |
روغن | به مقدار لازم |
روغن کنجد | به مقدار لازم |
سیر له شده | ۲ قاشق غذاخوری |
زنجبیل | ۲ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۶ عدد |
پیازچه | ۲ عدد |
سس سویا | ۳ قاشق غذاخوری |
کنجد | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه برنج گنبدی با مرغ ابتدا شکر و سس سویا را مخلوط نمایید.
ران مرغ را خورد کرده و مقداری از سس از قبل آماده شده را با مرغ مخلوط کنید، سپس رویش را پوشانده و در یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند. هویج، پیاز و فلفل دلمه ای را ریز خورد کرده و در ماهیتابه ی از قبل داغ شده تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه مینماییم.
در مرحله بعد نخود فرنگی و کلم بروکلی خورد شده را درون ماهیتابه میریزیم و مجدد تفت میدهیم تا از خامی در بیایند.
در ماهیتابه ای دیگر مقداری روغن ریخته و سیر له شده و زنجبیل را سرخ میکنیم و برنج از قبل پخته شده را اضافه میکنیم.
در این مرحله میتوانید به دو صورت عمل کنید یا اینکه در همان ماهیتابه تخم مرغ هارا سرخ کنید و یا اینکه در ظرفی جداگانه تخم مرغ را َرخ و با برنج مخلوط نمایید.
زمانیکه تخم مرغ کاملا پخته شد با برنج مخلوط میکنیم و در مرحله آخر سبزیجات از قبل تهیه شده را با برنج مخلوط میکنیم.
برنج و مواد مخلوط شده را در قالب از قبل چرب شده میریزیم و رویش را میپوشانیم.
مرغ را در روغن سرخ میکنیم و مابقی سس از قبل آماده شده را روی مرغ میریزیم تا مرغ پخته شود. کنجد را اضافه و بعد از اینکه مرغ پخته شد حرارت را خاموش میکنیم.
برنج را از قالب خارج کرده و با مرغ تزیین و میل میکنیم.