لوبیا پلو یک غذای ایرانی خوشمزه است که ترکیب آن با مرغ طعم فوق العاده ای دارد . این غذا با سالاد شیرازی و ماست طعم بیاد ماندنی دارد .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

 

مواد لازم :

برنج ایرانی۳ پیمانه
لوبیا سبز ۲۵۰ گرم
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز۱ عدد
زعفران دم کرده به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبهبه مقدار لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه لوبیا پلو با مرغ ابتدا لوبیا سبز را بعد از شست و شو ریز خورد کنید و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد ، سپس در آبکش ریخته و کنار بگذارید .

پیاز را خلال ریز کرده و درون ماهیتابه از قبل داغ شده بریزید .

مرغ را به اندازه دلخواه خورد کرده و به پیاز در حال سرخ اضافه نمایید .

نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و درب ظرف را بگذارید تا مرغ کاملا مغز پخت شود .

در مرحله بعد رب گوجه فرنگی را با مواد درون ماهیتابه مخلوط کنید .

بعد از ۱۰ دقیقه لوبیا سبز های پخته شده را که از قبل تهیه کردیم به مرغ اضافه و تفت میدهیم تا مواد جا بیوفتد .

برنج را به روش آبکش تهیه نمایید .

ته دیگ مورد نظر را ته قابلمه گذاشته و به صورت لایه به لایه برنج و مواد آماده شده را بریزید.

سپس در مرحله آخر مقداری زعفران دم کرده روی برنج بپاشید تا عطر زعفران کل برنج را بگیرد.

برنج را به مدت ۴۵ دقیقه با شعله ملایم دم کنید .

 

نکات طلایی پخت بهتر لوبیا پلو با مرغ :

میتوانید مرغ را جداگانه بپزید سپس ریش کرده و درون ماهیتابه بریزید .

اگر رب در دسترس ندارید از گوجه رنده شده استفاده کنید .

پیشنهاد میکنم که در زمان فراوانی لوبیا سبز ؛ آن را تهیه کرده و بعد از پختن در فریزر نگهداری کنید تا در تمام فصول بتوانید این غذای لذیذ را تهیه نمایید .