لوبیا پلو با مرغ یک غذای ایرانی خوشمزه بوده که ترکیب آن با مرغ و برنج ایرانی طعم فوق العاده ای دارد. همچنین می توان گفت یکی از راز خوشمزه شدن لوبیا پلو، ترکیب همراه سالاد شیرازی و ماست می باشد؛ که طعم فوق العاده ای به غذا می دهد. در این غذا می توان از مرغ به صورت تکه ای یا ریش ریش استفاده نمود. در ادامه ی این مقاله طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ ریش ریش و چرخ کرده از فروشگاه اینترنتی گیلان کشت قصد داریم تا شما را با نحوه پخت این غذا به همراه فیلم آموزشی آشنا کنیم. همچنین انتخاب و خرید برنج ایرانی و معطر در طعم این غذا تاثیر بسزایی می گذارد.

مواد لازم جهت تهیه لوبیا پلو با مرغ ساده:

برنج ایرانی۳ پیمانه
لوبیا سبز ۲۵۰ گرم
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز۱ عدد
زعفران دم کرده، پودر گل سرخ به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه،ادویه پلوییبه مقدار لازم

طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ چرخ کرده یا ریش ریش :

مرحله اول

اولین مرحله از طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ ساده لازم است تا برنج را حدود ۳ ساعت در آب و نمک خیسانده تا برای پخت آماده شود.

مرحله دوم

پیاز ها را نگینی کرده و به همراه کمی روغن داخل تابه تفت دهیم تا شیشه ای شود. در این مرحله مقداری از فلفل سیاه و زرد چوبه به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. مجدد چند دقیقه صبر می کنیم تا تفت داده شود.

مرحله سوم

فیله مرغ را می توانید ریش ریش، خورشتی یا رنده کرده و ترکیب داخل تابه اضافه می کنید. مجدد صبر می کنید تا رنگ آن تغییر کند. بهتر است به زمان تفت دادن توجه شود تا گوشت مرغ سفت نشود.

مرحله چهارم

در این مرحله از طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ برای ۶ نفر لازم است تا مقدار مشخص شده از لوبیا سبز را خرد کرده و به مدت ۵ دقیقه درون آب جوش قرار داد تا نیم پز بشود. سپس لوبیا سبز را آبکش کرده و به ترکیب داخل تابه اضافه کنید.

مرحله پنجم

پس از سرخ شدن لوبیا سبز با روعن سرخ کردنی یا روغن زیتون، مقداری رب گوجه به آن اضافه کرده و تفت داده تا رنگ رب گوجه باز شود. سپس نصف لیوان آب را به تابه اضافه می کنیم تا در حرارت آن مواد ترکیب بپزد.

مرحله ششم

پس از کم شدن آب تابه آن را از روی حرارت برداشته و اقدام به پختن برنج می کنیم. لازم است برای طرز تهیه لوبیا پلو  با مرغ مجلسی از برنج به نسبت تعداد افراد استفاده کنید.

مرحله هفتم

ابتدا قابلمه ای برای پخت برنج برداشته و داخل آن را تا نیمه آب کرده و اجازه می دهیم تا جوش بیاید. سپس کمی روغن و نمک را به آب اضافه کرده و پس از جوش آمدن آب، برنج را داخل آن می ریزیم.

مرحله هشتم

در این مرحله از طرز تهیه لوبیاپلو با مرغ ۷ الی ۱۰ دقیقه زمان داده تا پخت اولیه برنج صورت گرفته و پس از آن برنج را آبکش می کنیم. سپس داخل قابلمه دو قاشق روغن ریخته و روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله نهم

شما می توانید برای پخت لوبیا پلو با مرع از ته دیگه سیب زمینی یا نان لواش استفاده کنید. در ادامه مقداری برنج به همراه ترکیب لوبیا سبز و سایر مواد را روی سیب زمینی یا نان لواش کف قابلمه می ریزیم.

مرحله دهم

می توانید در این مرحله مقداری پودر گل سرخ به همراه ادویه پلویی و دارچین روی مواد ریخته تا عطر و طعم بهتری داشته باشد. به همین ترتیب ترکیب سرخ شده را لایه ایی روی برنج ریخته و در آخر این مرحله زعفران دم کرده را به آن اضافه می کنیم.

مرحله یازدهم

برای دم کشیدن بهتر این غذا می توانید از دم کنی روی درب قابلمه استفاده و به مدت ۴۵ دقیقه الی یک ساعت زمان داده تا عذا دم بکشد. و در پایان مرحله ی آخر از طرز پخت لوبیا پلو با مرغ مواد داخل قابلمه را مخلوط کرده تا یکدست شود.

 

راز خوشمزه شدن لوبیا پلو با مرغ

  • برای  درست كردن لوبيا پلو با مرغ می توانید برنج را زنده برداشته تا پس از پخت شفته نشود؛
  • ادویه ها را می توانید نسبت به ذائقه خود انتخاب کنید؛
  • می توانید علاوه بر رب گوجه فرنگی از پوره گوجه نیز استفاده نمایید؛
  • می توانید از مرغ را نسبت به ذائقه خود، ریش ریش یا خردشده استفاده کنید؛
  • می توانید برای طعم بهتر، زعفران دم کرده را لایه لایه ی برنج برنح بریزید؛
  • برای طرز تهیه لوبیا پلو مرغ کته نیز می توانید قبل از اینکه آب ترکیب تابه کاملا تبخیر شود، به برنج اضافه کنید.

سخن نهایی

در طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ برای ۶ نفر و دو نفر لازم است تا نکات لازم را برای خوشمزه شدن این غذا رعایت کنید. برنج لوبیا سبز با مرغ را می توان در مجالس و مهمانی ها نیز سرو نمود. همچنین خرید برنج معطر و درجه یک نیز در طعم و عطر تاثیر بسزایی می گذارد. شما می توانید برای کسب ازطلاعات بیشتر درباره سایر غذاهای ایرانی به وبلاگ فروشگاه اینترنتی گیلان کشت مراجعه کنید.