قیمه پلو یک غذای اصیل ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد. این غذای خوشمزه همراه با انواع ترشی صرف میشود که طعم فوق العاده ای دارد .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

مواد لازم:

برنج ایرانی۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
سیب زمینی۲ عدد
لپه۱ پیمانه
لیمو عمانی ۲ عدد
رب گوجه فرنگی  ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد
چوب دارچین۲ تکه
روغنبه میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه قیمه پلو برنج را به مدت ۳ ساعت در آب و مقداری نمک خیس کنید.

لپه را همراه با دارچین ، مقداری زردچوبه ، آب و لیمو عمانی بپزید .

پیاز را نگینی خورد کرده و در روغن سرخ کنید تا رنگش طلایی شود .

سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز ها اضافه کنید و همراه با نمک ، فلفل ، زردچوبه ، تفت دهید.

بعد از اینکه گوشت پخته شد رب گوجه فرنگی و لپه پخته شده را پس ازآبکش کردن به مواد قیمه پلو اضافه و مجدد تفت میدهیم .

برنج را به صورت آبکش تهیه میکنیم.

بعد از اینکه برنج را آبکش کردیم ، کف قابلمه ای روغن و زردچوبه میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم

زمانی که روغن داغ شد ته دیگ مورد نظر را درون قابلمه میچینیم.

در مرحله آخر یک لایه برنج و یک لایه مواد قیمه را درون قابلمه میریزیم.  این مراحل را تا زمانیکه مواد و برنج تمام شود ادامه میدهیم . سپس درب قابلمه را با دمکنی میپوشانیم و شعله را کم میکنیم تا دم بکشد.

سیب زمینی ها را به صورت خلالی خورد میکنیم و در روغن سرخ مینماییم .

بعد از اینکه قیمه پلو ما دم کشید با سیب زمینی تزیین و میل میکنیم .