
قیمه پلو یک غذای اصیل ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد. این غذای خوشمزه همراه با انواع ترشی صرف میشود که طعم فوق العاده ای دارد. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم قیمه پلو با سیب زمینی:
برنج ایرانی | 3 پیمانه |
گوشت چرخ کرده | 300 گرم |
سیب زمینی | 2 عدد |
لپه | 1 پیمانه |
لیمو عمانی | 2 عدد |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز | 2 عدد |
چوب دارچین | 2 تکه |
روغن | به میزان لازم |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه قیمه پلو با گوشت چرخ کرده:
جهت تهیه قیمه پلو برنج را به مدت 3 ساعت در آب و مقداری نمک خیس کنید.
لپه را همراه با دارچین ، مقداری زردچوبه ، آب و لیمو عمانی بپزید .
پیاز را نگینی خورد کرده و در روغن سرخ کنید تا رنگش طلایی شود .
سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز ها اضافه کنید و همراه با نمک ، فلفل ، زردچوبه ، تفت دهید.
بعد از اینکه گوشت پخته شد رب گوجه فرنگی و لپه پخته شده را پس ازآبکش کردن به مواد قیمه پلو اضافه و مجدد تفت میدهیم .
برنج را به صورت آبکش تهیه میکنیم.
بعد از اینکه برنج را آبکش کردیم ، کف قابلمه ای روغن و زردچوبه میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم.
زمانی که روغن داغ شد ته دیگ مورد نظر را درون قابلمه میچینیم.
در مرحله آخر یک لایه برنج و یک لایه مواد قیمه را درون قابلمه میریزیم.
این مراحل را تا زمانیکه مواد و برنج تمام شود ادامه میدهیم .
سپس درب قابلمه را با دمکنی میپوشانیم و شعله را کم میکنیم تا دم بکشد.
سیب زمینی ها را به صورت خلالی خورد میکنیم و در روغن سرخ مینماییم .
بعد از اینکه قیمه پلو ما دم کشید با سیب زمینی تزیین و میل میکنیم.
کلام آخر:
در طرز تهیه قیمه پلو با گوشت چرخ کرده به نحوه پخت صحیح و مجلسی این غذا پرداختیم. این غذا به همراه برنج ایرانی طعم بسیار فوق العاده ایی دارد. برای سرو این غذا با برنج می توانید از طریق مرکز خرید برنج یا فروشگاه اینترنتی گیلان کشت اقدام نمایید.
امتیاز بینندگان:5 ستاره