واویشکای مرغ یکی از معروفترین خوراکهای شمالی هست.واویشکا اسمش روسی هست و بعد از حمله روسها توی جنگ جهانی دوم و اومدنشون به شمال این غذا هم به اسم واویشکا نامگذاری شد. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.
مواد لازم جهت تهیه واویشکای مرغ :
سینه مرغ | یک عدد (حدود 300 گرم) |
پیاز بزرگ خلالی شده | یک عدد |
فلفل دلمه ای خرد شده | نصف یک عدد |
گوجه فرنگی خرد شده | یک عدد |
فلفل سبز قلمی خرد شده | 3 عدد |
زعفران | مقداری |
آب لیمو ترش تازه | به میزان لازم |
نمک ، فلفل و روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه واویشکای مرغ :
سینه مرغ را 2 سانتی خرد کنید.
پیازهای خلالی را در روغن تفت دهید .
سبک که شد مرغ را اضافه کنید و بگذارید سرخ شود.
فلفل قلمی را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید و در آخر آب لیمو را برای طعم دار کردن بزنید.
حرارت را خاموش کنید .غذا را در ظرف بکشید و سرو نمایید .
نکات طلایی پخت واویشکای مرغ
واویشکای مرغ جزو خوراک – مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
واویشکای مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
در صورت تمایل میتوانید مقداری گردوی آسیاب شده به مخلوط واویشکا اضافه نمایید.
گوجه و فلفل دلمه جزء موادی هستند که میتوانید حذف نمایید.
در صورت در دسترس نداشتن آبلیمو از آ غوره یا آب نارنج استفاده نمایید
میتوانید در مرحله آخرگوجه را به صورت حلقه شده روی واویشکا قرار دهید و درب ظرف را حدود 10 دقیقه با نکنید تا گوجه بپزد.
مقداری جعفری خورد شده میتواند طعم مطلوب تری به این غذا بدهد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد.
نوش جان
امتیاز بینندگان:1 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره