طرز تهیه واویشکای مرغ
لطفا به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز دهی کاربران
( رای)
واویشکای مرغ یکی از معروفترین خوراکهای شمالی هست.واویشکا اسمش روسی هست و بعد از حمله روسها توی جنگ جهانی دوم و اومدنشون به شمال این غذا هم به اسم واویشکا نامگذاری شد. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.
مواد لازم جهت تهیه واویشکای مرغ :
سینه مرغ | یک عدد (حدود ۳۰۰ گرم) |
پیاز بزرگ خلالی شده | یک عدد |
فلفل دلمه ای خرد شده | نصف یک عدد |
گوجه فرنگی خرد شده | یک عدد |
فلفل سبز قلمی خرد شده | ۳ عدد |
زعفران | مقداری |
آب لیمو ترش تازه | به میزان لازم |
نمک ، فلفل و روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه واویشکای مرغ :
سینه مرغ را ۲ سانتی خرد کنید.
پیازهای خلالی را در روغن تفت دهید .
سبک که شد مرغ را اضافه کنید و بگذارید سرخ شود.
فلفل قلمی را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید و در آخر آب لیمو را برای طعم دار کردن بزنید.
حرارت را خاموش کنید .غذا را در ظرف بکشید و سرو نمایید .
نکات طلایی پخت واویشکای مرغ
واویشکای مرغ جزو خوراک – مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰ دقیقه میباشد .
واویشکای مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
در صورت تمایل میتوانید مقداری گردوی آسیاب شده به مخلوط واویشکا اضافه نمایید.
گوجه و فلفل دلمه جزء موادی هستند که میتوانید حذف نمایید.
در صورت در دسترس نداشتن آبلیمو از آ غوره یا آب نارنج استفاده نمایید
میتوانید در مرحله آخرگوجه را به صورت حلقه شده روی واویشکا قرار دهید و درب ظرف را حدود ۱۰ دقیقه با نکنید تا گوجه بپزد.
مقداری جعفری خورد شده میتواند طعم مطلوب تری به این غذا بدهد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۳ نفر مناسب میباشد.
نوش جان