طرز تهیه ترش قلیه

ترش قلیه

 

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

 

طرز تهیه ترش قلیه:

سبزى معطر (گشنيز، نعناع، برگ چغندر، برگ سير، اسفناج) ١ كيلو
باقالا ١ ليوان
لوبيا چيتى نصف ليوان
عدس نصف ليوان
آرد برنج ٣ قاشق غذاخورى
سبزی معطر خشك ٢ قاشق غذاخورى
آب نارنج يا آب غوره به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
گوشت گوسفند با استخوان نيم كيلو
نمك و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه ترش قلیه:

جهت تهیه ترش قلیه شمالی ابتدا باقالى ، عدس و لوبيا را از شب قبل خيس کنید.

سپس همآب آن را تعویض و با گوشت و مقداری آب بپزید.

یک عدد چغندر متوسط را نگینی خرد کرده به همراه سبزى خرد شده به مواد اضافه كنيد.

بعد ازپخت سبزى ،آب نارنج يا آبغوره و نمك و فلفل را هم به مواد اضافه کنید.

در این مرحله آرد برنج را با كمى آب حل گرفته تا صاف شود و سپس به داخل مواد در حال جوش بریزید.

مراقب باشيد غذا ته نگيرد، سبزى معطر را از قبا با كمى روغن سرخ كرده و داخل مواد ریخته و هم بزنيد.

درب قابلمه را گذاشته و ده دقيقه بعد از روى حرارت بر داريد.

افرادی که در گیلان زندگی میکنند میتوانند بجای سبزی های معطر ذکر شده از سبزی خالواش، چوچاق، گیجای استفاده کنند.

لازم به ذکر است که میتوانید بجای سبزی تازه از سبزی خشک هم استفاده کنید.

 

کلام آخر:

این ترشی می توان را با برنج سرو نمود. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.