پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

مواد لازم جهت تهیه خوراک ته بریان گیلانی :

پیاز ۱ عدد
مرغ ۴ تکه
تخم‌مرغ ۳ عدد
آب نارنج یا لیمو به میزان لازم
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
آرد برنج ۳ قاشق سوپخوری
بادمجان ۳ تا ۴ عدد
آبدو لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه ته بریان گیلانی :

جهت تهیه ته بریان گیلانی ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت میدهیم.

سپس مرغ‌ها را در ماهیتابه ای دیگر سرخ میکنیم.

در این مرحله مرغ سرخ شده را به پیازهای سرخ شده اضافه میکنیم و مقداری نمک و فلفل

را همراه با ۲ لیوان آب به آن اضافه مینماییم تا مرغ‌ها بپزد.

در مرحله بعد بادمجان‌ها را پوست گرفته و و جداگانه سرخ کنید و کنار بگذارید.

سپس روغن را در یک ظرف کوچک بریزید و آرد برنج را در آن کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

رب گوجه ‌فرنگی، آب‌لیمو و کمی آب را به آرد اضافه و مخلوط نمایید سپس همه ی مواد

را به مرغ‌ها اضافه کنید.

تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و در مرحله آخر به مرغ‌ها اضافه کنید.

بعد از اینکه تخم مرغ خودش را گرفت غذا را همراه با برنج و بادمجان‌های سرخ شده

سرو کنید.

 

نکات طلایی طبخ بهتر ته بریان :

در صورت تمایل میتوانید گوجه را حلقه زده و مانند بادمجان سرخ کنید و درکنار این غذا میل نمایید

اضفه کردن مقداری سبزی معطر طعم مطلبوبی غذای شما میدهد.