
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم جهت تهیه خوراک ته بریان گیلانی:
پیاز | ۱ عدد |
مرغ | ۴ تکه |
تخممرغ | ۳ عدد |
آب نارنج یا لیمو | به میزان لازم |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق سوپخوری |
آرد برنج | ۳ قاشق سوپخوری |
بادمجان | ۳ تا ۴ عدد |
آب | دو لیوان |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
روغن | ۲ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه ته بریان گیلانی:
جهت تهیه ته بریان گیلانی ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت میدهیم.
سپس مرغها را در ماهیتابه ای دیگر سرخ میکنیم.
در این مرحله مرغ سرخ شده را به پیازهای سرخ شده اضافه میکنیم و مقداری نمک و فلفل
را همراه با ۲ لیوان آب به آن اضافه مینماییم تا مرغها بپزد.
در مرحله بعد بادمجانها را پوست گرفته و و جداگانه سرخ کنید و کنار بگذارید.
سپس روغن را در یک ظرف کوچک بریزید و آرد برنج را در آن کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
رب گوجه فرنگی، آبلیمو و کمی آب را به آرد اضافه و مخلوط نمایید سپس همه ی مواد
را به مرغها اضافه کنید.
تخممرغها را در یک ظرف هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و در مرحله آخر به مرغها اضافه کنید.
بعد از اینکه تخم مرغ خودش را گرفت غذا را همراه با برنج و بادمجانهای سرخ شده سرو کنید.
نکات طلایی طبخ بهتر ته بریان:
در صورت تمایل میتوانید گوجه را حلقه زده و مانند بادمجان سرخ کنید و درکنار این غذا میل نمایید
اضفه کردن مقداری سبزی معطر طعم مطلبوبی غذای شما میدهد.
کلام آخر:
برای تهیه این غذا بهتر است از برنج درجه یک ایرانی استفاده کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.
امتیاز بینندگان:2 ستاره
امتیاز بینندگان:2 ستاره
امتیاز بینندگان:3 ستاره
امتیاز بینندگان:3 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:4 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
این اصلا تبیرون نیست
این غذا ته بیران شرق گیلان هستش
واسه شرق گیلانم نیست. سبزی ته بیران نداره اصلا
سلام و احترام
غذای ته بیران برای شرق گیلان میباشد
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:4 ستاره