طرز تهیه سیر قلیه

 

 

سیر قلیه یک غذای پر طرفدار گیلانی است که با برگ سیر تازه تهیه میشود . این غذای خوشمزه را با برنج میل میکنند. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذای خوشمزه را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

 

مواد لازم جهت تهیه سیر قلیه:

برگ سیر تازه 3 بسته
پیاز متوسط یک عدد
تخم مرغ 3 عدد
لپه یک پیمانه
مرغ یا اردک کوچک نصف یک عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه سیر قلیه:

جهت تهیه سیر قلیه ابتدا برگ سیرهای شسته شده را با چاقو به اندازه های نیم سانتی خرد کنید و با پیاز خلال شده تفت دهید تا طلایی شوند.

لپه، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

گوشت مرغ یا اردک را به اندازه های کوچک خرد و استخوان های آن را خارج کنید.

آن ها را در تابه ای دیگر سرخ کنید. سپس مخلوط پیاز و سیر و لپه را به آن اضافه کنید.

همه مواد را به همراه آب داخل آب بریزید تا کاملا پخته و نرم شوند.

وقتی بیشتر آب غذا گرفته شد، تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید و داخل آن بریزید.

پس از 5 دقیقه می توانید غذا را همراه با برنج سرو نمایید.

 

مطالب مرتبط