|
سیر قلیه یک غذای پر طرفدار گیلانی است که با برگ سیر تازه تهیه میشود . این غذای خوشمزه را با برنج میل میکنند. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذای خوشمزه را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم جهت تهیه سیر قلیه:
برگ سیر تازه | 3 بسته |
پیاز متوسط | یک عدد |
تخم مرغ | 3 عدد |
لپه | یک پیمانه |
مرغ یا اردک کوچک | نصف یک عدد |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه سیر قلیه:
جهت تهیه سیر قلیه ابتدا برگ سیرهای شسته شده را با چاقو به اندازه های نیم سانتی خرد کنید و با پیاز خلال شده تفت دهید تا طلایی شوند.
لپه، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
گوشت مرغ یا اردک را به اندازه های کوچک خرد و استخوان های آن را خارج کنید.
آن ها را در تابه ای دیگر سرخ کنید. سپس مخلوط پیاز و سیر و لپه را به آن اضافه کنید.
همه مواد را به همراه آب داخل آب بریزید تا کاملا پخته و نرم شوند.
وقتی بیشتر آب غذا گرفته شد، تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید و داخل آن بریزید.
پس از 5 دقیقه می توانید غذا را همراه با برنج سرو نمایید.
امتیاز بینندگان:1 ستاره
امتیاز بینندگان:4 ستاره