سیر قلیه یک غذای پر طرفدار گیلانی است که با برگ سیر تازه تهیه میشود . این غذای خوشمزه را با برنج میل میکنند.

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

 

مواد لازم جهت تهیه سیر قلیه :

برگ سیر تازه۳ بسته
پیاز متوسط یک عدد  
تخم مرغ۳ عدد
لپهیک پیمانه
مرغ یا اردک کوچکنصف یک عدد
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه سیر قلیه :

جهت تهیه سیر قلیه ابتدا برگ سیرهای شسته شده را با چاقو به اندازه های نیم سانتی متری خرد کنید و با پیاز

خلال شده تفت دهید تا طلایی شوند. 

لپه، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

گوشت مرغ یا اردک را به اندازه های کوچک خرد و استخوان های آن را خارج کنید.

آن ها را در تابه ای دیگر سرخ کنید. سپس مخلوط پیاز و سیر و لپه را به آن اضافه کنید.

همه مواد را به همراه آب داخل آب بریزید تا کاملا پخته و نرم شوند.

وقتی بیشتر آب غذا گرفته شد، تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید و داخل آن بریزید.

پس از ۵ دقیقه می توانید غذا را همراه با برنج سرو نمایید.