طرز تهیه سیر قلیه

 

 

برنجبرنج

سیر قلیه یک غذای پر طرفدار گیلانی است که با برگ سیر تازه تهیه میشود . این غذای خوشمزه را با برنج میل میکنند. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذای خوشمزه را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

 

مواد لازم جهت تهیه سیر قلیه:

برگ سیر تازه 3 بسته
پیاز متوسط یک عدد
تخم مرغ 3 عدد
لپه یک پیمانه
مرغ یا اردک کوچک نصف یک عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه سیر قلیه:

جهت تهیه سیر قلیه ابتدا برگ سیرهای شسته شده را با چاقو به اندازه های نیم سانتی خرد کنید و با پیاز خلال شده تفت دهید تا طلایی شوند.

لپه، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

گوشت مرغ یا اردک را به اندازه های کوچک خرد و استخوان های آن را خارج کنید.

آن ها را در تابه ای دیگر سرخ کنید. سپس مخلوط پیاز و سیر و لپه را به آن اضافه کنید.

همه مواد را به همراه آب داخل آب بریزید تا کاملا پخته و نرم شوند.

وقتی بیشتر آب غذا گرفته شد، تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید و داخل آن بریزید.

پس از 5 دقیقه می توانید غذا را همراه با برنج سرو نمایید.

 

برچسب ها

پیشنهاد ما

برنج صدری معطر 5 کیلویی

750,000 تومان
برنج هاشمی معطر 10 کیلویی پک 5 عددی 4%

برنج هاشمی معطر 10 کیلویی پک 5 عددی

5,750,000 تومان
6,000,000 تومان
کره بادام زمینی ارگانیک 500 گرمی پک 3 عددی 10%

کره بادام زمینی ارگانیک 500 گرمی پک 3 عددی

648,000 تومان
720,000 تومان
پکیج صبحانه گیلان کشت 10%

پکیج صبحانه گیلان کشت

447,000 تومان
497,000 تومان
برنج هاشمی دودی 10 کیلویی پک 5 عددی 4%

برنج هاشمی دودی 10 کیلویی پک 5 عددی

6,500,000 تومان
6,750,000 تومان

نیم دانه هاشمی عطری 10 کیلویی

650,000 تومان
چای سیاه بهاره ممتاز پک 3 عددی 10%

چای سیاه بهاره ممتاز پک 3 عددی

931,000 تومان
1,035,000 تومان

برنج شکسته هاشمی عطری 10 کیلویی

850,000 تومان

عسل آویشن ارگانیک 650 گرم

257,000 تومان
سبوس برنج 280 گرمی پک 3 عددی 10%

سبوس برنج 280 گرمی پک 3 عددی

391,000 تومان
435,000 تومان

نظرات