
سیرابیج یک غذای خوشمزه گیلانی است که با برگ سیر و تخم مرغ تهیه می شود. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم جهت تهیه سیرابیج:
برگ سیر | نیم کیلو |
تخم مرغ | ۲ عدد |
روغن | به مقدار لازم |
نمک، فلفل، زرد چوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه سیرابیج:
جهت تهیه سیرابیج ابتدا برگ سیرها را به صورت یکنواخت با چاقوی تیز روی تخت خورد میکنیم.
سپس در آب شسته و در آبکش میریزیم تا آب آن خشک شود .
در مرحله بعد سیر را تفت داده و روغن را اضافه میکنیم.
وقتی سیر های رنگش تغییر کردند نمک و فلفل را آن مخلوط مینماییم.
سپس در مرحله آخر تخم مرغ ها را روی سیر میشکنیم و درب ظرف را تا زمانیکه تخم مرغ پخته شود باز نمیکنیم.
توجه نماید که میتوانید تخم مرغ و سیر را مخلوط کنید اما توصیه میکنیم جهت زیبایی غذا آن را مخلوط نکنید.
کلام آخر:
برای تهیه این غذا بهتر است از برنج درجه یک ایرانی استفاده کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.