طرز تهیه سیرابیج

سیرابیچ
سیرابیچ

 

سیرابیج یک غذای خوشمزه گیلانی است که با برگ سیر و تخم مرغ تهیه می شود. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

برنجبرنج

 

مواد لازم جهت تهیه سیرابیج:

برگ سیر نیم کیلو
تخم مرغ ۲ عدد
روغن به مقدار لازم
نمک، فلفل، زرد چوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه سیرابیج:

جهت تهیه سیرابیج ابتدا برگ سیرها را  به صورت یکنواخت با چاقوی تیز روی تخت خورد میکنیم.

سپس در آب شسته و در آبکش میریزیم تا آب آن خشک شود .

در مرحله بعد سیر را تفت داده و روغن را اضافه میکنیم.

وقتی سیر های رنگش تغییر کردند نمک و فلفل را آن مخلوط مینماییم.

سپس در مرحله آخر تخم مرغ ها را روی سیر میشکنیم و درب ظرف را تا زمانیکه تخم مرغ پخته شود باز نمیکنیم.

توجه نماید که میتوانید تخم مرغ و سیر را مخلوط کنید اما توصیه میکنیم جهت زیبایی غذا آن را مخلوط نکنید.

 

کلام آخر:

برای تهیه این غذا بهتر است از برنج درجه یک ایرانی استفاده کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.

برچسب ها

پیشنهاد ما

برنج هاشمی دودی 1.5 کیلویی 3%

برنج هاشمی دودی 1.5 کیلویی

196,500 تومان
202,500 تومان
چای سبز قلم لاهیجان 280 گرمی 11%

چای سبز قلم لاهیجان 280 گرمی

88,500 تومان
99,500 تومان
نیم دانه هاشمی عطری 10 کیلویی 8%

نیم دانه هاشمی عطری 10 کیلویی

600,000 تومان
650,000 تومان

غنچه گل محمدی 15 گرم

25,000 تومان
برنج هاشمی دودی 10 کیلویی 4%

برنج هاشمی دودی 10 کیلویی

1,300,000 تومان
1,350,000 تومان
برنج هاشمی معطر 10 کیلویی 4%

برنج هاشمی معطر 10 کیلویی

1,250,000 تومان
1,300,000 تومان
برنج صدری معطر 1.5 کیلویی 2%

برنج صدری معطر 1.5 کیلویی

240,000 تومان
246,000 تومان
برنج قهوه ای 1.5 کیلویی 2%

برنج قهوه ای 1.5 کیلویی

196,000 تومان
201,000 تومان

لیمو عمانی اسلایس 20 گرم

15,000 تومان
چای سبز قلم لاهیجان 180 گرمی 10%

چای سبز قلم لاهیجان 180 گرمی

57,500 تومان
64,000 تومان

نظرات

No Comments
هنوز نظری ثبت نشده
اولین نفری باشید که نظر می دهید