مواد لازم جهت تهیه شله زرد:

آب ۷ پیمانه
برنج نیم دانه ۱ پیمانه
کره۵۰ گرم
زعفران دم کرده به میزان لازم
شکر  ۲ پیمانه
هل به میزان لازم
خلال بادام نصف پیمانه
دارچین  به میزان لازم
گلابنصف پیمانه

طرز تهیه شله زرد :

جهت تهیه شله زرد ابتدا برنج را بشویید.

 آن را با ۷ پیمانه آب در ظرفی مناسب به مدت چند ساعت خیس کنید.

سپس بعد از چند ساعت برنج را با همان مقدار آب در قابلمه ای مناسبی بریزید. بر روی حرارت گاز قرار دهید

تا برنج پخته شود.

ابتدا شعله گاز را زیاد کنید تا آب به دمای جوش برسد.

سپس زیر حرارت گاز را کم کنید.

در حین پخت برنج چند بار آن را هم بزنید تا ته نگیرد. 

بعد از این که برنج پخته شد شکر را به آن اضافه کنید و به صورت مکرر هم بزنید تا برنج له شود. 

سپس بعد از یک ساعت که به خوبی لعاب انداخت کره و زعفران و هل و خلال بادام را  اضافه کنید

و به مدت ۴۵ دقیقه اجازه بدهید تا زعفران به خوبی به برنج و شکر رنگ پس دهد.

بعد از اینکه غلظت شله زرد مناسب شد گلاب را اضافه کنید.

 بعد از ۱۰ دقیقه قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید.