شیر پلا یک غذای مقوی و لذیذ است پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم جهت تهیه شیر پلا:
برنج | ۳ لیوان |
شیر | ۵ لیوان |
آب | ۱ لیوان |
کره | ۵ قاشق غذاخوری |
خرما | ۱۵۰ گرم |
کشمش | ۱۰۰ گرم |
زعفران | به مقدار لازم |
نان لواش | ۱ عدد |
نمک و دارچین | به مقدار لازم |
طرز تهیه شیر پلا:
جهت تهیه شیر پلا ابتدا کشمش و خرما را به همراه دارچین و کره تفت میدهیم سپس برنج را چندین بار میشوییم.
آب و نمک و شیر را به آن اضافه کرده روی حرارت میگذاریم تا جوش بیاید.
دو قاشق غذاخوری کره و کمی زعفران را روی برنج می ریزیم. سپس حرارت را کم میکنیم تا آب برنج بخار شود.
بعد از اینکه آب برنج کمی بخار شد آن را آبکش میکنیم.
در مرحله بعد مقداری کره را به همراه زعفران در قابلمه میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا کره ذوب شود.
نان لواش را به صورت دولایه در ته دیگ پهن می کنیم.
نصف برنج را که برداشته بودیم با کفگیر روی لواش میپاشیم.
کشمش و خرما را که قبلاً تفت داده بودیم روی برنج می ریزیم.
سپس مابقی برنج روی مواد ریخته و روی حرارت ملایم میگذاریم و برنج را دم میکنیم تا خوب پخته شود.
کلام آخر:
برای تهیه این غذا بهتر است از برنج درجه یک ایرانی استفاده کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.
امتیاز بینندگان:5 ستاره