شنسل ماهی یک سوخاری خوشمزه و لذیذ است. در این غذا میشود از انواع ماهی های کپور، آمور، قزل آلا و…استفاده کرد. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم جهت تهیه شنسل ماهی:
ماهی قزلآلا | 1 عدد |
آب لیموترش یا نارنج | 2 قاشق سوپ خوری |
روغن زیتون | 1 قاشق سوپ خوری |
پودر سیر | 1 قاشق چای خوری |
آرد سفید | 4 قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
پودر سوخاری | 1/2 پیمانه |
روغن برای سرخ کردن | به میزان لازم |
نمک و فلفل قرمز | به میزان لازم |
طرز تهیه شنسل ماهی:
جهت تهیه شنسل ماهی ابتدا ماهی را شسته و داخل شکم آن را خالی کنید و با دست ستون فقرات آن را گرفته و بکشید به طوری که استخوان و تیغهای ماهی جدا شده ولی سر و دم باقی بماند.
آب لیمو، روغن زیتون، پودر سیر، نمک و فلفل قرمز را مخلوط کرده و ماهی را به آن آغشته کنید بهتر است.
در این حالت یک شب یا حداقل نیم ساعت بماند، سپس ابتدا در آرد سفید و بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری غلتانده و در روغن سرخ نمایید و با برنج محلی گیلان میل کنید.
نکات طلایی طبخ بهتر شنسل ماهی:
برای شنسل میتوانید از هر نوع ماهی استفاده کنید و در زمان صرف تیغ های آن را جدا نمایید.
شنسل را در روغن فراوان سرخ کنید.
کلام آخر:
برای تهیه این غذا بهتر است از برنج درجه یک ایرانی استفاده کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.