شنسل ماهی یک سوخاری خوشمزه و لذیذ است . در این غذا میشود از انواع ماهی های کپور ، آمور ، قزل آلا و…استفاده  کرد .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

مواد لازم جهت تهیه شنسل ماهی :

ماهی قزل‌آلا ۱ عدد
آب لیموترش یا نارنج۲ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری
پودر سیر۱ قاشق چای خوری
آرد سفید ۴ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۱ عدد
پودر سوخارییک دوم پیمانه
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

طرز تهیه شنسل ماهی :

جهت تهیه شنسل ماهی ابتدا ماهی را شسته و داخل شکم آن را خالی کنید و با دست ستون فقرات آن را گرفته و بکشید به طوری که استخوان و تیغ‌های ماهی جدا شده ولی سر و دم باقی بماند. آب لیمو، روغن زیتون، پودر سیر، نمک و فلفل قرمز را مخلوط کرده و ماهی را به آن آغشته کنید. بهتر است. در این حالت یک شب یا حداقل نیم ساعت بماند، سپس ابتدا در آرد سفید و بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری غلتانده و در روغن سرخ نمایید و با برنج محلی گیلان میل کنید.

خرید برنج گیلان

نکات طلایی طبخ بهتر شنسل ماهی :

برای شنسل میتوانید از هر نوع ماهی استفاده کنید و در زمان صرف تیغ های آن را جدا نمایید.

شنسل را در روغن فراوان سرخ کنید .