شنسل ماهی یک سوخاری خوشمزه و لذیذ است . در این غذا میشود از انواع ماهی های کپور ، آمور ، قزل آلا و…استفاده کرد .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.
مواد لازم جهت تهیه شنسل ماهی :
ماهی قزلآلا | 1 عدد |
آب لیموترش یا نارنج | 2 قاشق سوپ خوری |
روغن زیتون | 1 قاشق سوپ خوری |
پودر سیر | 1 قاشق چای خوری |
آرد سفید | 4 قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
پودر سوخاری | یک دوم پیمانه |
روغن برای سرخ کردن | به میزان لازم |
نمک و فلفل قرمز | به میزان لازم |
طرز تهیه شنسل ماهی :
جهت تهیه شنسل ماهی ابتدا ماهی را شسته و داخل شکم آن را خالی کنید و با دست ستون فقرات آن را گرفته و بکشید به طوری که استخوان و تیغهای ماهی جدا شده ولی سر و دم باقی بماند. آب لیمو، روغن زیتون، پودر سیر، نمک و فلفل قرمز را مخلوط کرده و ماهی را به آن آغشته کنید. بهتر است. در این حالت یک شب یا حداقل نیم ساعت بماند، سپس ابتدا در آرد سفید و بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری غلتانده و در روغن سرخ نمایید و با برنج محلی گیلان میل کنید.
نکات طلایی طبخ بهتر شنسل ماهی :
برای شنسل میتوانید از هر نوع ماهی استفاده کنید و در زمان صرف تیغ های آن را جدا نمایید.
شنسل را در روغن فراوان سرخ کنید .