شامی رودباری از آن دست غذاهای شمالی معروف است که طرفداران بسیاری دارد. نام این غذا از شهر رودبار استان گیلان برگرفته شده است. شامی رودباری یک غذای کاملا گوشتی است. همچنین این غذا را می توان به همراه برنج ایرانی مصرف نمود. در ادامه ی مقاله فروشگاه خرید برنج یا فروشگاه اینترنتی گیلان کشت به طرز تهیه شامی رودباری اصیل می پردازیم.

مواد لازم جهت تهیه شامی رودباری :

گوشت نیم کیلو چرخ کرده
پیاز بزرگ ۲ عدد
گوجه فرنگی (سس شامی رودباری) نیم کیلو
سبزی مخصوص شامی رودباری (ریحان ، پلنگ مشک ، گلپر و نعناع) هر کدام ۱ قاشق مربا خوری
روغنبه مقدار لازم
نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه شامی رودباری :

برای تهیه شامی رودباری اصل ابتدا پیاز را رنده می کنیم. سپس با گوشت چرخ کرده مخلوط می کنیم.

نمک ، فلفل ، گلپر ، زردچوبه و سبزیجات خشک شده (سبزی شامی رودباری) را اضافه کرده و با گوشت وزر می دهیم.

سپس به اندازه یک کف دست برداشته صاف می کنیم و در روغن با حرارت کم سرخ می کنیم.

در ظرف دیگری گوجه فرنگی را پوست گرفته رنده می کنیم و با مقداری نمک ، روغن ، فلفل روی حرارت قرار می دهیم تا جا بیفتد(در واقع سس شامی رودباری تهیه می کنیم). یا اینکه از رب گوجه فرنگی استفاده نمایید

می توانید این سس را روی شامی ها ریخته و سرو کنید و یا در کنار آن قرار دهید.

نوع دیگر این شامی رودباری به این صورت است که پس از سرخ کردن شامی و تهیه سس شامی رودباری میتوانید شامی ها را در سس قرار داده و اجازه دهید با این سس مجدد پخته شود.(حدود ۴۵ دقیقه) و مواد کامل به خورد شامی رودباری برود.

طرز تهیه شامی رودباری اصیل

کلام آخر

در این مقاله به طرز طرز تهیه شامی منجیلی و رودباری اصل به همراه سس شامی رودباری پرداختیم. همچنین قابل ذکر است این غذا با برنج طعمی متفاوت داشته و در مجالس می توان سرو نمود. برای آموزش بیشتر غذاهای ایرانی می توانید از طریق فروشگاه آنلاین گیلان کشت اقدام نمایید.