طرز تهیه کولی غورابیج

کولی یک نوع ماهی ریز جسه بسیار لذیذ است که به دو نوع کاس کولی و سیاه کولی تقسیم میشود این غذای دریایی طعم بینظیری دارد پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک به فروشگاه اینترنتی گیلان کشت مراجعه کنید.

ماهی کولی
مواد لازم جهت تهیه کولی غورابیج :
کولی (ماهی ریز) | ۸ عدد |
سبزی (نعناع _ خلواش _ چوچاق و گشنیز) | نیم کیلو |
ترشی آبغوره | ۱/۵ فنجان |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
مغز گردو | ۲۵۰ گرم |
طرزتهیه کولی غورابیج:
جهت تهیه کولی غورابیج ابتدا مغز گردو را آسیاب یا چرخ کرده با دو لیوان آب میگذاریم بپزد تا روغن بیندازد. کولی را پوست گرفته و سر و شکم آن را خالی نمایید سپس نمک و فلفل و گلپر زده و در روغن فراوان داغ دو طرفش را سرخ میکنیم.
سبزی را هم ساطوری ریز کرده و با روغن سرخ میکنیم. آنگاه کولی سرخ شده را با سبزی و ترشی در مغز گدوی پخته شده روی حرارت ملایم دم میکنیم بعد از یکساعت که آهسته جوشید شکر و نمک و فلفل را به مقدار کافی اضافه کرده و بعد از چند دقیقه برمیداریم و با برنج کته سرو میکنیم.
نکات طلایی پخت کولی غورابیج
در صورت تمایل میتوانید شکر را حذف کنید
اگر سبزی معطر گیلان را در دسترس ندارید از نعناع و جعفری و ریحان استفاده کنید.
کلام اخر
سرو این غذا با برنج جهت طعمی متفاوت توصیه می شود برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه آنلاین گیلان کشت مراجعه کنید
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
امتیاز بینندگان:۱ ستاره
امتیاز بینندگان:۳ ستاره
امتیاز بینندگان:۴ ستاره