
کولی یک نوع ماهی ریز جسه بسیار لذیذ است که به دو نوع کاس کولی و سیاه کولی تقسیم میشود این غذای دریایی طعم بینظیری دارد. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

مواد لازم جهت تهیه کولی غورابیج:
کولی (ماهی ریز) | ۸ عدد |
سبزی (نعناع، خلواش، چوچاق و گشنیز) | نیم کیلو |
ترشی آبغوره | ۱/۵ فنجان |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
مغز گردو | ۲۵۰ گرم |
طرزتهیه کولی غورابیج:
جهت تهیه کولی غورابیج ابتدا مغز گردو را آسیاب یا چرخ کرده با دو لیوان آب میگذاریم بپزد تا روغن بیندازد.
کولی را پوست گرفته و سر و شکم آن را خالی نمایید.
سپس نمک و فلفل و گلپر زده و در روغن فراوان داغ دو طرفش را سرخ میکنیم.
سبزی را هم ساطوری ریز کرده و با روغن سرخ میکنیم.
سپس کولی سرخ شده را با سبزی و ترشی در مغز گدوی پخته شده روی حرارت ملایم دم میکنیم.
پس از یکساعت که آهسته جوشید شکر و نمک و فلفل را به مقدار کافی اضافه کرده و بعد از چند دقیقه برمیداریم و با برنج کته سرو میکنیم.
نکات طلایی پخت کولی غورابیج:
در صورت تمایل میتوانید شکر را حذف کنید.
اگر سبزی معطر گیلان را در دسترس ندارید از نعناع و جعفری و ریحان استفاده کنید.
کلام آخر:
برای تهیه این غذا بهتر است از برنج درجه یک ایرانی استفاده کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.
امتیاز بینندگان:1 ستاره
امتیاز بینندگان:3 ستاره
امتیاز بینندگان:4 ستاره