کولی یک نوع ماهی ریز جسه بسیار لذیذ است که به دو نوع کاس کولی و سیاه کولی تقسیم میشود این غذای دریایی طعم بینظیری دارد پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

ماهی کولی

 

مواد لازم جهت تهیه کولی غورابیج :

کولی (ماهی ریز)۸ عدد
سبزی (نعناع _ خلواش _ چوچاق و گشنیز)نیم کیلو
ترشی آبغوره۱/۵ فنجان
شکر۱ قاشق غذاخوری
مغز گردو۲۵۰ گرم

طرزتهیه کولی غورابیج:

جهت تهیه کولی غورابیج ابتدا مغز گردو را آسیاب یا چرخ کرده با دو لیوان آب می‌گذاریم بپزد تا روغن بیندازد. کولی را پوست گرفته و سر و شکم آن را خالی نمایید سپس نمک و فلفل  و گلپر زده و در روغن فراوان داغ دو طرفش را سرخ می‌کنیم.

 سبزی را هم ساطوری ریز کرده و با روغن سرخ می‌کنیم. آنگاه کولی سرخ شده را با سبزی و ترشی در مغز گدوی پخته شده روی حرارت ملایم دم می‌کنیم بعد از یکساعت که آهسته جوشید شکر و نمک و فلفل را به مقدار کافی اضافه کرده و بعد از چند دقیقه برمیداریم و با برنج کته سرو می‌کنیم.

نکات طلایی پخت کولی غورابیج

در صورت تمایل میتوانید شکر را حذف کنید

اگر سبزی معطر گیلان را در دسترس ندارید از نعناع و جعفری و ریحان استفاده کنید.