کولی یک نوع ماهی ریز جسه بسیار لذیذ است که به دو نوع کاس کولی و سیاه کولی تقسیم میشود این غذای دریایی طعم بینظیری دارد پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک به فروشگاه اینترنتی گیلان کشت مراجعه کنید.

مواد لازم جهت تهیه کولی غورابیج :
کولی (ماهی ریز) | ۸ عدد |
سبزی (نعناع _ خلواش _ چوچاق و گشنیز) | نیم کیلو |
ترشی آبغوره | ۱/۵ فنجان |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
مغز گردو | ۲۵۰ گرم |
طرزتهیه کولی غورابیج:
جهت تهیه کولی غورابیج ابتدا مغز گردو را آسیاب یا چرخ کرده با دو لیوان آب میگذاریم بپزد تا روغن بیندازد. کولی را پوست گرفته و سر و شکم آن را خالی نمایید سپس نمک و فلفل و گلپر زده و در روغن فراوان داغ دو طرفش را سرخ میکنیم.
سبزی را هم ساطوری ریز کرده و با روغن سرخ میکنیم. آنگاه کولی سرخ شده را با سبزی و ترشی در مغز گدوی پخته شده روی حرارت ملایم دم میکنیم بعد از یکساعت که آهسته جوشید شکر و نمک و فلفل را به مقدار کافی اضافه کرده و بعد از چند دقیقه برمیداریم و با برنج کته سرو میکنیم.
نکات طلایی پخت کولی غورابیج
در صورت تمایل میتوانید شکر را حذف کنید
اگر سبزی معطر گیلان را در دسترس ندارید از نعناع و جعفری و ریحان استفاده کنید.
کلام اخر
سرو این غذا با برنج جهت طعمی متفاوت توصیه می شود برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه آنلاین گیلان کشت مراجعه کنید
امتیاز بینندگان:1 ستاره
امتیاز بینندگان:3 ستاره
امتیاز بینندگان:4 ستاره