طرز تهیه کوکو گردو ماسالی

کوکو گردو
کوکو گردو ماسالی

 

کوکو گردوی ماسال معمولا به عنوان صبحانه صرف میشود. ماسال یکی از شهرهای شمالی است و نام این غذا برگرفته از ان است. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

 

مواد لازم جهت تهیه کوکوی گردو ماسالی:

تخم مرغ 3 عدد
سیر 1 بوته
مغز گردوی آسیاب شده نصف لیوان
جعفری، تره و شوید 200 گرم
پیاز 1 عدد
روغن مایع به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو گردو ماسالی:

جهت تهیه کوکو گردو ماسالی ابتدا گردوی آسیاب شده، سیر و پیاز رنده شده و سبزی خرد شده را در کاسه ای می ریزیم و تخم مرغ ها را اضافه میکنیم.

کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه می کنیم و کاملا هم می زنیم و ورز میدهیم.

سپس مخلوط آماده شده را درون ماهی تابه سرخ می کنیم.

 

نکات طلایی:

در صورت تمایل میتوانید گوشت چرخ شده و یک عدد سیب زمینی پخته شده را به مخلوط اضافه نمایید.

برای تزیین مواد می تون از گوجه فرنگی و خیارشور استفاده کرد.

 

کلام آخر:

یشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.