پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

مواد لازم جهت تهیه کوکو بادمجان :

بادمجان۵ عدد 
تخم مرغ۳ عدد
پیاز۱ عدد 
 سیر۱ حبه
 زردچوبه۱ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
گلپر به میزان لازم

 طرز تهیه کوکوی بادمجان :

جهت تهیه کوکو بادمجان به دو روش میتوانید بادمجان ها را از خامی در بیاورید.

روش اول کبابی کردن بادمجان هاست. شما میتوانید بادمجان ها را روی ذغال و یا روی شعله گاز و یا درون فر کبابی کنید. سپس پوست آن را گرفته و باقی مراحل را ادامه دهید.

روش دوم پخت بادمجان در قابلمه است. در این روش ابتدا بادمجان را پوست کنده و به صورت حلقه ای برش بزنید.

حدود ۱۵ دقیقه درون آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود. سپس با مقداری آب روی حرارت گذاشته تا بادمجان ها بپزند. بعد از پخت بادمجان ها را درون آبکش ریخته تا آب آن گرفته شود.

بعد از اینکه بادمجان را با هرکدام از روش های بالا پختیم میتوانیم با چاقو ریز کنیم و یا با گوشتکوب آن را له نماییم.

پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید سپس سیر را له کنید و به پیازتان اضافه نمایید و به بادمجان های ریز شده اضافه کنید.  

تخم مرغ‌ها را درون یک ظرف بشکنید و خوب آن‌ها را هم بزنید تا یکدست شود.

 توجه کنید که زمانی که می‌خواهید تخم مرغ‌ها را به سایر مواد اضافه کنید مواد باید کاملا سرد باشند.

 در صورتی که مواد گرم باشند تخم مرغ‌ها خودشان را می‌گیرند و سفت میشوند .

بعد از اینکه تخم مرغ‌ها را به مواد اضافه کردید باید مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا مواد کوکو کاملا یکدست شود.

در مرحله بعد کمی روغن داخل تابه بریزید و اجازه دهید تا روغن داغ شود.

سپس مایه کوکو را کف تابه پهن کنید و بعد از اینکه یک طرف آن سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز کاملا بپزد.

در صورت تمایل میتوانید در فر طبخ کنید. قالب را چرب کرده و مواد کوکو را درون آن ریخته و سطح آن را صاف کنید و با درجه ۲۰ حدود ۱ رب آن را تهیه نمایید.