کوکوی اشبل یا خاویار ماهی یک کوکوی اصیل گیلانی میباشد. این کوکو با اشبل تازه ماهی تهیه میشود. اگر طرفدار این کوکوی خوشمزه هستید پیشنهاد میکنیم اشبل یا خاویار ماهی را بسته بندی و درون فریزر نگهداری کنید تا همیشه در دسترس شما باشد. همچنین جهت طعم بهتر کوکو اشل را می توان با روغن زیتون تهیه نمود. در ادامه ی مقاله از فروشگاه اینترنتی گیلان کشت به طرز تهیه این غذا می پردازیم. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.
.
.
مواد لازم جهت تهیه کوکو اشبل :
خاویار ماهی سفید یا هرنوع ماهی | 2 تکه |
تخم مرغ | 4-5 عدد |
برگ سیر خرد شده | 2 لیوان |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
.
مراحل پخت کوکو اشبل ماهی :
جهت تهیه کوکو اشبل ماهی ابتدا پوسته شفاف خاویار (اشبل) را جدا کرده، و با چنگال هم می زنیم تا از هم باز شود.
سپس برگ سیر خرد شده را به آن اضافه می کنیم.
پس از اضافه کردن تخم مرغ ها و ادویه جات، مواد را هم زده تا به صورت یکنواخت در آید.
در نهایت مواد داخل ماهیتابه ریخته یک طرف آن را سرخ میکنیم.
در مرحله آخر کوکو را برمی گردانیم و طرف دیگر را سرخ می کنیم.
.
امتیاز بینندگان:5 ستاره