طرز تهیه کوفته

کوفته یک غذای اصیل ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد . پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

مواد لازم جهت تهیه کوفته :

گوشت چرخ کرده 500 گرم
تخم مرغ  تا 2 عدد
سبزی دلمه و یا  (شوید ، تره ، جعفری) خشک 1 قاشق غذاخوری
برنج نیم دانه  1 استکان
زیره 1 قاشق غذاخوری
لپه  1/2  استکان
پیاز  1 عدد درشت
آلو ( به دلخواه )  به تعداد کوفته ها 
گلپر  1 قاشق غذاخوری
زرد چوبه و فلفل و نمک به میزان لازم

طرز تهیه کوفته :

جهت تهیه کوفته ابتدا برنج و لپه را خیس کنید.

پیاز را رنده کرده (رنده ریز) و سپس آب آن را میگیریم 

( توجه شود که آب پیاز را داخل ظرف در بسته ای داخل یخچال نگه میداریم ، در مراحل بعد به آن نیاز داریم )

حالا گوشتمان را داخل کاسه ای ریخته و با ادویه جات و پیاز و برنج و لپه مخلوط میکنیم و همچنین تخم مرغ را اضافه میکنیم.

در این مرحله مخلوط را هم میزینیم و سپس ورز میدهیم .

دقت شود که باید میزان چسبندگی در حدی باشد که بعد از استراحت که موادمان خشک تر میشود (به علت جذب رطوبت توسط برنج و لپه ) باز حالت چسبندگی و یکدستی خود را حفظ کند.

اگر احساس میکنید 1 عدد تخم مرغ کم است ، از 2 عدد تخم مرغ استفاده کنید

حدود 5 دقیقه ای ورز داده ، در ظرف را گذاشته و به مدت 1 ساعت استراحت میدهیم .

پیاز را خورد کرده و تا حد طلایی شدن سرخ میکنیم ؛ رب را به نسبت  آبی که میخواهیم بریزیم ، میزنیم

بعد از اینکه رب رنگش را به روغن داد ، زرد چوبه و نمک را اضافه میکنیم

توجه شود که نمک را کمتر از همیشه بزنید که بعد از پخت و کم شدن قابل توجه سطح آب با شوری مواجه نشید .

حالا آب جوش را اضافه کرده و مایمون که یکدست شد ، فلفل ، سیر ریز، ریز شده و کمی سبزی مان را اضافه میکنیم،

لپه و برنجمون رو اضافه کرده ، درش را میگذازیم میرویم سر وقت کوفته ها

برای درست کردن کوفته ها نیاز نیست گلوله ها خیلی بزرگ باشند ،

مقداری از مایه رو کف دستمون پهن میکنیم و آلو را وسطش قرار میدهیم ، و اطراف کوفته رو مثل خمیر روش برگردونده جمعش میکنیم، قشنگ گرد که شد کمی تودستمون بالا پایین میندازیمش تا مواد قشنگ باهم چفت شن .

 

با یکی دوتا درست کردن ، میبینید نیاز نیست که خیلی از مایه کوفته رو هر بار بردارید

تا الان دیگه آب کوفته جوش اومده ، کوفته ها رو به آرومی و از ارتفاع کم توی آبش میندازیم

شعله را کم میکنیم، ولی نه خیلی کم ، آب پیاز رو در این مرحله اضافه میکنیم، در قابلمه را میگذاریم و اجازه میدیم به آرومی بپزه

اگه حس کردین لعاب آبش کمه ، میتونید برنج بیشتری رو توش بریزید .

 

نوش جان

 

 

 

 

پیشنهاد ما

برنج صدری عطری 10 کیلویی 2%

برنج صدری عطری 10 کیلویی

1,950,000 تومان
1,980,000 تومان
برنج هاشمی دودی 5 کیلویی 1%

برنج هاشمی دودی 5 کیلویی

725,000 تومان
731,000 تومان
کره بادام زمینی ارگانیک 500 گرمی 7%

کره بادام زمینی ارگانیک 500 گرمی

70,000 تومان
75,000 تومان
برنج صدری دودی 1.5 کیلویی 1%

برنج صدری دودی 1.5 کیلویی

340,000 تومان
344,000 تومان
چای سبز قلم لاهیجان 280 گرمی 3%

چای سبز قلم لاهیجان 280 گرمی

53,500 تومان
55,000 تومان
فندق اشکورات 200 گرمی 3%

فندق اشکورات 200 گرمی

74,900 تومان
77,300 تومان
برنج صدری عطری 5 کیلویی 2%

برنج صدری عطری 5 کیلویی

975,000 تومان
990,000 تومان
عسل آویشن ارگانیک 650 گرم 3%

عسل آویشن ارگانیک 650 گرم

249,000 تومان
257,000 تومان
برنج شکسته هاشمی عطری 10 کیلویی 6%

برنج شکسته هاشمی عطری 10 کیلویی

800,000 تومان
850,000 تومان
چای سبز قلم لاهیجان 180 گرمی 4%

چای سبز قلم لاهیجان 180 گرمی

37,500 تومان
38,900 تومان

نظرات