طرز تهیه کوفته

کوفته
کوفته

 

کوفته یک غذای اصیل ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

برنجبرنج

 

مواد لازم جهت تهیه کوفته:

گوشت چرخ کرده 500 گرم
تخم مرغ 1 یا 2 عدد
سبزی دلمه و یا سه سبزی خشک شوید، تره و جعفری 1 قاشق غذاخوری
برنج نیم دانه 1 استکان
زیره 1 قاشق غذاخوری
لپه 1/2  استکان
پیاز 1 عدد درشت
آلو (به دلخواه) به تعداد کوفته ها
گلپر 1 قاشق غذاخوری
زرد چوبه، فلفل و نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه کوفته:

جهت تهیه کوفته ابتدا برنج و لپه را خیس کنید.

پیاز را رنده کرده (رنده ریز) و سپس آب آن را میگیریم.

(توجه داشته باشید که آب پیاز را داخل ظرف در بسته ای داخل یخچال نگه میداریم، در مراحل بعد به آن نیاز داریم)

حالا گوشتمان را داخل کاسه ای ریخته و با ادویه جات و پیاز و برنج و لپه مخلوط میکنیم و همچنین تخم مرغ را اضافه میکنیم.

در این مرحله مخلوط را هم میزینیم و سپس ورز میدهیم.

دقت شود که باید میزان چسبندگی در حدی باشد که بعد از استراحت که موادمان خشک تر می شود (به علت جذب رطوبت توسط برنج و لپه ) باز حالت چسبندگی و یکدستی خود را حفظ کند.

اگر احساس میکنید 1 عدد تخم مرغ کم است، از 2 عدد تخم مرغ استفاده کنید.

حدود 5 دقیقه ای ورز داده، در ظرف را گذاشته و به مدت 1 ساعت استراحت میدهیم .

پیاز را خورد کرده و تا حد طلایی شدن سرخ میکنیم.

رب را به نسبت  آبی که میخواهیم بریزیم، اضافه می کنیم.

بعد از اینکه رب رنگش را به روغن داد، زرد چوبه و نمک را اضافه میکنیم.

توجه شود که نمک را کمتر از همیشه بزنید که بعد از پخت و کم شدن قابل توجه سطح آب با شوری مواجه نشید.

حالا آب جوش را اضافه کرده و مایمون که یکدست شد، فلفل، سیر ریز، ریز شده و کمی سبزی مان را اضافه میکنیم.

لپه و برنج رو اضافه کرده، درش را میگذازیم میرویم سر وقت کوفته ها.

برای درست کردن کوفته ها نیاز نیست گلوله ها خیلی بزرگ باشند.

مقداری از مایه رو کف دستمون پهن میکنیم و آلو را وسطش قرار میدهیم، و اطراف کوفته رو مثل خمیر روش برگردونده جمعش میکنیم، قشنگ گرد که شد کمی تودستمون بالا پایین میندازیمش تا مواد قشنگ باهم چفت شن.

 

با یکی دوتا درست کردن ، میبینید نیاز نیست که خیلی از مایه کوفته رو هر بار بردارید.

تا الان دیگه آب کوفته جوش اومده ، کوفته ها رو به آرومی و از ارتفاع کم توی آبش میندازیم.

شعله را کم میکنیم، ولی نه خیلی کم ، آب پیاز رو در این مرحله اضافه میکنیم، در قابلمه را میگذاریم و اجازه میدیم به آرومی بپزه

اگه حس کردین لعاب آبش کمه ، میتونید برنج بیشتری رو توش بریزید.

نوش جان

 

کلام آخر:

برای تهیه این غذا بهتر است از برنج درجه یک ایرانی استفاده کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.

برچسب ها

پیشنهاد ما

نیم دانه هاشمی عطری 10 کیلویی 8%

نیم دانه هاشمی عطری 10 کیلویی

600,000 تومان
650,000 تومان
برنج صدری معطر 1.5 کیلویی 2%

برنج صدری معطر 1.5 کیلویی

240,000 تومان
246,000 تومان
برنج هاشمی معطر 1.5 کیلویی 2%

برنج هاشمی معطر 1.5 کیلویی

196,000 تومان
201,000 تومان
برنج قهوه ای 5 کیلویی 4%

برنج قهوه ای 5 کیلویی

650,000 تومان
675,000 تومان
برنج قهوه ای 1.5 کیلویی 2%

برنج قهوه ای 1.5 کیلویی

196,000 تومان
201,000 تومان

لیمو عمانی اسلایس 20 گرم

15,000 تومان
چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان  380 گرمی 12%

چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان 380 گرمی

119,000 تومان
135,000 تومان
برنج ارزان ایرانی 5 کیلویی 8%

برنج ارزان ایرانی 5 کیلویی

340,000 تومان
370,000 تومان
فندق اشکورات 200 گرمی 4%

فندق اشکورات 200 گرمی

84,500 تومان
88,300 تومان
برنج صدری دودی 5 کیلویی 3%

برنج صدری دودی 5 کیلویی

850,000 تومان
875,000 تومان

نظرات