طرز تهیه خشکابیج باقالا

خشکابیج
خشکابیج باقالا

 

خشکابیج یک غذا شبیه به باقالا قاتوق رشتی است که طعم بسیار لذیذ و عطر دل انگیزی دارد. این غذا با باقلا سبز تازه  تهیه میشود. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذای خوشمزه را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

 

‌مواد لازم:

باقالا مازندارنی (باقالا سبز) دو کیلو
تخم مرغ 4 تا 5 عدد
شوید تازه یه دسته کوچک
سیر نصف بوته
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

 

طرزتهیه خشکابیج:

برای این غذا معمولا از باقالای سبز و نوبری استفاده میکنیم.

باقالا رو از پوست جداکرده و میشوریم.

سیر را پوست گرفته وبا کارد ریزش میکنیم

شوید را تمیز کرده و می شوییم.

شوید شسته شده را ساطوری خرد میکنیم.

سپس شوید رابا کمی آب نیم پزمیکنیم

شوید را با سیر و روغن درتابه سرخ میکنیم و تخم مرغ ها را در غذا میشکنیم.

پس از پختن تخم مرغ ها خورشت را با هم مخلوط میکنیم و نمک فلفل را اضافه میکنیم.

غذای شما حاضر است میتوانید آن را نوش جان نمایید.

 

کلام آخر:

این غذای خوشمزه را بهتر است با برنج درجه یک ایرانی میل کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.