خشکابیج یک غذا شبیه به باقالا قاتوق رشتی است که طعم بسیار لذیذ و عطر دل انگیزی دارد. این غذا با باقلا سبز تازه  تهیه میشود .پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک به فروشگاه اینترنتی گیلان کشت مراجعه کنید.

 

‌مواد لازم :

باقالا مازندارنی (باقالا سبز)دوکیلو
تخم مرغ ۴ تا ۵عدد
شوید تازه یه دسته کوچک
سیرنصف بوته
نمک فلفل روغنبه مقدار لازم

طرزتهیه خشکابیج :

برای این غذا معمولا از باقالای سبزونوبری استفاده میکنیم .

باقالا رو ازپوست جداکرده ومیشوریم سیررا پوست گرفته وبا کاردر ریزش میکنیم شوید را تمیز ومیشوییم و ساطوری خرد میکنیم.

سپس با کمی آب نیم پزمیکنیم و با سیر وشوید و روغن درتابه سرخ میکنیم وتخم مرغ ها را در غذا میشکنیم پس ازپختن تخم مرغها با هم مخلوط میکنیم و نمک فلفل را اضافه میکنیم. سپس نوش جان نمایید.

کلام اخر

سرو این غذا با برنج جهت طعمی متفاوت توصیه می شود برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه آنلاین گیلان کشت مراجعه کنید.