خشکابیج یک غذا شبیه به باقالا قاتوق رشتی است که طعم بسیار لذیذ و عطر دل انگیزی دارد. این غذا با باقلا سبز تازه  تهیه میشود .پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

 

‌مواد لازم :

باقالا مازندارنی (باقالا سبز) دوکیلو
تخم مرغ  ۴ تا ۵عدد
شوید تازه  یه دسته کوچک
سیر نصف بوته
نمک فلفل روغن به مقدار لازم

طرزتهیه خشکابیج :

برای این غذا معمولا از باقالای سبزونوبری استفاده میکنیم .

باقالا رو ازپوست جداکرده ومیشوریم سیررا پوست گرفته وبا کاردر ریزش میکنیم شوید را تمیز ومیشوییم و ساطوری خرد میکنیم.

سپس با کمی آب نیم پزمیکنیم و با سیر وشوید و روغن درتابه سرخ میکنیم وتخم مرغ ها را در غذا میشکنیم پس ازپختن تخم مرغها با هم مخلوط میکنیم و نمک فلفل را اضافه میکنیم. سپس نوش جان نمایید.